Yardım Asus Rx550 pohenix 2 gb

Can.1221

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçem buna yettiği için Asus rx550 pohenix evo 2 gb'tı aldım. Ancak hali hazırda kullanmış oldum 1 gb lık ekran kartım gt430 ondan daha iyi performans verirken oyunlarda yüksek fps alıyorum. Lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim. Rx550 de takılmalar düşük fpsler alıyorum lütfen yardım edin gerçekten moralimi bozdu bu durum🙁🙏🏻

İşlemciniz nedir?

Bütçem buna yettiği için Asus rx550 pohenix evo 2 gb'tı aldım. Ancak hali hazırda kullanmış oldum 1 gb lık ekran kartım gt430 ondan daha iyi performans verirken oyunlarda yüksek fps alıyorum. Lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim. Rx550 de takılmalar düşük fpsler alıyorum lütfen yardım edin gerçekten moralimi bozdu bu durum🙁🙏🏻

Dostum aklıma gelen tek şey darboğaz oldu ama tam bilemiyorum. Düşük fps aldığın oyunlarda ayarları yükseltip düşürmeyi denersen bence yolunu bulabilirsin. Ama hala kasıyorsa büyük ihtimal yetersizdir ekran kartı.

Ekran kartı sürücüsünü sil ve düzgün bir şekilde en güncel olanı indir keşke lamdan önce sorsaydın
gtx 750 ti bile daha fazla performans veriyor

Bu olaylara yeni giriyorum hata yapa yapa en iyiyi bulmaya çalışıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim gt430 nası oluyoda rx550 den daha iyi bi fps ve akıcı bi oyun deneyimi sunuyo gerçekten AmD den soğdum

Bu olaylara yeni giriyorum hata yapa yapa en iyiyi bulmaya çalışıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim gt430 nası oluyoda rx550 den daha iyi bi fps ve akıcı bi oyun deneyimi sunuyo gerçekten AmD den soğdum
amd ile alakası yok işlemcin nedir?

Amd den soğumanıza gerek yok. Aldığınız ekran kartı önceki ekran kartından daha düşük olabilir. Yanlış yazılıma sahip olabilirsiniz veya darboğaz yaşıyor olabilirsiniz. Dediğim gibi oyununuzda ayarları düşürün veya yükseltin. Belki bir yararı olur.

MSI ama her cihazda kullanılabilir.
Lol oynuyorum gt430 120 fps lerde gezerken rx550 110-114 fpslerde geziyo ve oyunda ara ara takılmalar oluyo orta ayarlarda oynuyom bide gerçekten amd den soğudum ekran kartı işinde en verimli firma NVİDİA OLDUNU DÜŞÜNÜYORUM🙁

Darboğaz olabilir. MSI Afterburner ile oyun içi değerleri at.
Darboğaz olacağını sanmıyorum işlemci yeterli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Driver sil önceki ekran kartının ve şuankininde sil ardından geri yükle temiz bir şekilde.MSI afterburner yükle ve foto at oyun içindeyken.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,976
Üyeler
191,195
Son üye
Apollon00
Geri