şuan kullanıyorum kulağımdayken yazmak için taktım hattaMerhaba arkadaşlar kulaklık alacağım rampage drop plusı gözüme kestirdim bu kulaklık nasıldır alınır mı
şimdi drop pluscı gelir
Geldimşuan kullanıyorum kulağımdayken yazmak için taktım hatta
kesinlikle alınır kusursuz diyebilirim
bu fiyat bandında rakibi varsa gelin beni bulun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şimdi drop pluscı gelir
donanimarsivi.com
donanimarsivi.com
En iyisi bu incelemeleri imzana koyGeldim
Kesinlikle alınır, bu fiyatta daha iyisi yok.
Benim incelemem:
İkinci incelemem:İnceleme - Rampage RM-K60 Drop Plus İnceleme
Rampage drop plus modelini merak edenler için buraya hem ilk izlenim hem uzun kullanım tecrübelerini yazacağım. Kulaklık bugün elime ulaştı ve 2 saat kadar kullandım. Kulaklık gayet rahat, malzeme kalitesi çok iyi ve kablosu örgü olmamasına rağmen güven veren bir kalitede yapılmış. Kablolar...donanimarsivi.com
İnceleme - Rampage Drop Plus 3 Aylık Uzun Kullanım İncelemesi
Selam, Rampage RM-K60 Drop Plus kulaklığı 3 aydır kullanıyorum ve kulaklığı almak isteyenlere kulaklık bana ulaştığı gün yazdığım incelemenin yetersiz olabileceğini düşündüm, o yüzden 3 aydan sonra bir güncelleme yapıyorum. Kutu İçeriği Kutudan 1 Adet 3.5mm Jak Kablosu 1 Adet USB Kablosu 1 Adet...donanimarsivi.com
hemen geldiGeldim
Kesinlikle alınır, bu fiyatta daha iyisi yok.
Benim incelemem:
İkinci incelemem:İnceleme - Rampage RM-K60 Drop Plus İnceleme
Rampage drop plus modelini merak edenler için buraya hem ilk izlenim hem uzun kullanım tecrübelerini yazacağım. Kulaklık bugün elime ulaştı ve 2 saat kadar kullandım. Kulaklık gayet rahat, malzeme kalitesi çok iyi ve kablosu örgü olmamasına rağmen güven veren bir kalitede yapılmış. Kablolar...donanimarsivi.com
İnceleme - Rampage Drop Plus 3 Aylık Uzun Kullanım İncelemesi
Selam, Rampage RM-K60 Drop Plus kulaklığı 3 aydır kullanıyorum ve kulaklığı almak isteyenlere kulaklık bana ulaştığı gün yazdığım incelemenin yetersiz olabileceğini düşündüm, o yüzden 3 aydan sonra bir güncelleme yapıyorum. Kutu İçeriği Kutudan 1 Adet 3.5mm Jak Kablosu 1 Adet USB Kablosu 1 Adet...donanimarsivi.com
Beğenmemek mümkün mü?Tasarımını beğendiysen al geç, bu bütçedeki kulaklıkların çoğundan daha iyi ses konusunda.
Demiştim [emoji41] hayırlı olsunhemen geldi
hocam ben de aldım drop plusı ilk gün kargo geldi 10dk sonra düşürdüm iyi mi
Allahtan diğer kişiler gibi ses gitmesi olmadı
dün gelmişti inşallah o düşüş ilerde bozmaz kulaklığı
bu arada bu kulaklık ne ya cidden
şaşırdım bu 386₺ olmamalı rampage hata yapıyo
Drop Plus denince nedense hep aklıma ilk sen geliyorsunDemiştim [emoji41] hayırlı olsun