Yardım Memleketim Cayır Cayır Yanıyor

canım arkadaşım gecikmelimi geliyorsunuz siz ben ilk yazdığıma öyle böyle bir yangın yoktu olayın ta ilk başından yazdım
Tamam canım arkadaşım kusura bakm

Konunun altında Kürtlere ırkçılık yapan olursa Allah'a havale ediyorum onu. Bunu yapanlar ne Kürt, ne de Müslümandır. O yüzden yapacağınız yorumu ona göre yapın.

idam yasası gelmeli.
Bu hukukçular ve adâlet sistemi ile gelmemeli. Terörist avukat varken, idam yasası getirmek intihar olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konunun altında Kürtlere ırkçılık yapan olursa Allah'a havale ediyorum onu. Bunu yapanlar ne Kürt, ne de Müslümandır. O yüzden yapacağınız yorumu ona göre yapın.
Irkçılık yapmıyoruz fakat PKK'nın kucağına oturan, kim olursa olsun ABV diyoruz. Türk'ü Kürdü fark etmez.

Devlet Çözüm Sürecini başlattı. Bunlar hendek kazdı.
Devlet, pişmanlık duydum deyip dağdan inenleri ailesine kavuşturuyor. Kin gütmüyor.

Devlet daha n'apsın?

Ekleme:
Sırf Doğu'ya yaptığı hizmetleri saymıyorum bile. "Vergimizi veriyoruz, yapacak tabii." diye saçma bir argümanla geliyorlar her söylediğimde...

Bu şey değilmi ya. Malum kişiyi yol ve köprü yaptığı için savunan ama o köprülerin o yolların parasının fazlasının bizim cebimizden çıktığını ve geçiş ücreti olarak katlarını kazandıklarını anlamayan, anlamak istemeyen.

Bu hukukçular ve adâlet sistemi ile gelmemeli. Terörist avukat varken, idam yasası getirmek intihar olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Irkçılık yapmıyoruz fakat PKK'nın kucağına oturan, kim olursa olsun ABV diyoruz. Türk'ü Kürdü fark etmez.
Ayrım yapanlara diyorum. Üstelik devlet doğudakilere kötü davranmasa onları da insan yerine koyup kalkındırsa bunlar olmaz. Devlet batı da yumuşak ama doğuda sert yüzünü gösteriyor.

Bu şey değilmi ya. Malum kişiyi yol ve köprü yaptığı için savunan ama o köprülerin o yolların parasının fazlasının bizim cebimizden çıktığını ve geçiş ücreti olarak katlarını kazandıklarını anlamayan, anlamak istemeyen.
Bu da, Erdoğan'ın yaptığı onca hizmeti yol ve köprüye indirgemeye çalışan muhalif yorumu değil mi?

Bu millet 97 yıldır vergi veriyor. Keşke 97 yıldır da hizmet alabilseydi.

Gezi olaylarının doğa sever insanlar tarafından değil de yine bu ormanı yakanlar tarafından çıkarıldığı 2013 senesinde dahi kabak gibi belliydi.

Ayrım yapanlara diyorum. Üstelik devlet doğudakilere kötü davranmasa onları da insan yerine koyup kalkındırsa bunlar olmaz. Devlet batı da yumuşak ama doğuda sert yüzünü gösteriyor.
He he, kesin öyledir. Hep doğudakiler zulüm görüyor, batıdakilerin bir eli yağda, öbür eli balda...

PKK'ya bahane bulmaya çalışmayın bu kadar. Ak Parti hükümeti 18 yıldır doğuya da hizmet götürüyor.

Bu da, Erdoğan'ın yaptığı onca hizmeti yol ve köprüye indirgemeye çalışan muhalif yorumu değil mi?

Bu millet 97 yıldır vergi veriyor. Keşke 97 yıldır da hizmet alabilseydi.
Keşke yolsuzluk yapıp dolar açıklamaları ile milletle dalga geçmeseler.

Hükümetin, doğuda yaptığı reformları hasıraltı edemezsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,986
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri