Neler Yeni

Yardım Memleketim Cayır Cayır Yanıyor

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
canım arkadaşım gecikmelimi geliyorsunuz siz ben ilk yazdığıma öyle böyle bir yangın yoktu olayın ta ilk başından yazdım
Tamam canım arkadaşım kusura bakm

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
idam yasası gelmeli.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Konunun altında Kürtlere ırkçılık yapan olursa Allah'a havale ediyorum onu. Bunu yapanlar ne Kürt, ne de Müslümandır. O yüzden yapacağınız yorumu ona göre yapın.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
idam yasası gelmeli.
Bu hukukçular ve adâlet sistemi ile gelmemeli. Terörist avukat varken, idam yasası getirmek intihar olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konunun altında Kürtlere ırkçılık yapan olursa Allah'a havale ediyorum onu. Bunu yapanlar ne Kürt, ne de Müslümandır. O yüzden yapacağınız yorumu ona göre yapın.
Irkçılık yapmıyoruz fakat PKK'nın kucağına oturan, kim olursa olsun ABV diyoruz. Türk'ü Kürdü fark etmez.

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Devlet Çözüm Sürecini başlattı. Bunlar hendek kazdı.
Devlet, pişmanlık duydum deyip dağdan inenleri ailesine kavuşturuyor. Kin gütmüyor.

Devlet daha n'apsın?

Ekleme:
Sırf Doğu'ya yaptığı hizmetleri saymıyorum bile. "Vergimizi veriyoruz, yapacak tabii." diye saçma bir argümanla geliyorlar her söylediğimde...

Bu şey değilmi ya. Malum kişiyi yol ve köprü yaptığı için savunan ama o köprülerin o yolların parasının fazlasının bizim cebimizden çıktığını ve geçiş ücreti olarak katlarını kazandıklarını anlamayan, anlamak istemeyen.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Bu hukukçular ve adâlet sistemi ile gelmemeli. Terörist avukat varken, idam yasası getirmek intihar olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Irkçılık yapmıyoruz fakat PKK'nın kucağına oturan, kim olursa olsun ABV diyoruz. Türk'ü Kürdü fark etmez.
Ayrım yapanlara diyorum. Üstelik devlet doğudakilere kötü davranmasa onları da insan yerine koyup kalkındırsa bunlar olmaz. Devlet batı da yumuşak ama doğuda sert yüzünü gösteriyor.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Bu şey değilmi ya. Malum kişiyi yol ve köprü yaptığı için savunan ama o köprülerin o yolların parasının fazlasının bizim cebimizden çıktığını ve geçiş ücreti olarak katlarını kazandıklarını anlamayan, anlamak istemeyen.
Bu da, Erdoğan'ın yaptığı onca hizmeti yol ve köprüye indirgemeye çalışan muhalif yorumu değil mi?

Bu millet 97 yıldır vergi veriyor. Keşke 97 yıldır da hizmet alabilseydi.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Gezi olaylarının doğa sever insanlar tarafından değil de yine bu ormanı yakanlar tarafından çıkarıldığı 2013 senesinde dahi kabak gibi belliydi.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Ayrım yapanlara diyorum. Üstelik devlet doğudakilere kötü davranmasa onları da insan yerine koyup kalkındırsa bunlar olmaz. Devlet batı da yumuşak ama doğuda sert yüzünü gösteriyor.
He he, kesin öyledir. Hep doğudakiler zulüm görüyor, batıdakilerin bir eli yağda, öbür eli balda...

PKK'ya bahane bulmaya çalışmayın bu kadar. Ak Parti hükümeti 18 yıldır doğuya da hizmet götürüyor.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Bu da, Erdoğan'ın yaptığı onca hizmeti yol ve köprüye indirgemeye çalışan muhalif yorumu değil mi?

Bu millet 97 yıldır vergi veriyor. Keşke 97 yıldır da hizmet alabilseydi.
Keşke yolsuzluk yapıp dolar açıklamaları ile milletle dalga geçmeseler.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Hükümetin, doğuda yaptığı reformları hasıraltı edemezsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,270
Üyeler
161,023
Son üye
yunus1479
Top Bottom