Tamam canım arkadaşım kusura bakmcanım arkadaşım gecikmelimi geliyorsunuz siz ben ilk yazdığıma öyle böyle bir yangın yoktu olayın ta ilk başından yazdım
PKK'ya bahane bulmakla debelenmekten iyidir.Erdoğan fansub mis.
Bu hukukçular ve adâlet sistemi ile gelmemeli. Terörist avukat varken, idam yasası getirmek intihar olur.idam yasası gelmeli.
Irkçılık yapmıyoruz fakat PKK'nın kucağına oturan, kim olursa olsun ABV diyoruz. Türk'ü Kürdü fark etmez.Konunun altında Kürtlere ırkçılık yapan olursa Allah'a havale ediyorum onu. Bunu yapanlar ne Kürt, ne de Müslümandır. O yüzden yapacağınız yorumu ona göre yapın.
Devlet Çözüm Sürecini başlattı. Bunlar hendek kazdı.
Devlet, pişmanlık duydum deyip dağdan inenleri ailesine kavuşturuyor. Kin gütmüyor.
Devlet daha n'apsın?
Ekleme:
Sırf Doğu'ya yaptığı hizmetleri saymıyorum bile. "Vergimizi veriyoruz, yapacak tabii." diye saçma bir argümanla geliyorlar her söylediğimde...
Ayrım yapanlara diyorum. Üstelik devlet doğudakilere kötü davranmasa onları da insan yerine koyup kalkındırsa bunlar olmaz. Devlet batı da yumuşak ama doğuda sert yüzünü gösteriyor.Bu hukukçular ve adâlet sistemi ile gelmemeli. Terörist avukat varken, idam yasası getirmek intihar olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Irkçılık yapmıyoruz fakat PKK'nın kucağına oturan, kim olursa olsun ABV diyoruz. Türk'ü Kürdü fark etmez.
Bu da, Erdoğan'ın yaptığı onca hizmeti yol ve köprüye indirgemeye çalışan muhalif yorumu değil mi?Bu şey değilmi ya. Malum kişiyi yol ve köprü yaptığı için savunan ama o köprülerin o yolların parasının fazlasının bizim cebimizden çıktığını ve geçiş ücreti olarak katlarını kazandıklarını anlamayan, anlamak istemeyen.
He he, kesin öyledir. Hep doğudakiler zulüm görüyor, batıdakilerin bir eli yağda, öbür eli balda...Ayrım yapanlara diyorum. Üstelik devlet doğudakilere kötü davranmasa onları da insan yerine koyup kalkındırsa bunlar olmaz. Devlet batı da yumuşak ama doğuda sert yüzünü gösteriyor.
Keşke yolsuzluk yapıp dolar açıklamaları ile milletle dalga geçmeseler.Bu da, Erdoğan'ın yaptığı onca hizmeti yol ve köprüye indirgemeye çalışan muhalif yorumu değil mi?
Bu millet 97 yıldır vergi veriyor. Keşke 97 yıldır da hizmet alabilseydi.