Neler Yeni

Yardım Memleketim Cayır Cayır Yanıyor

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Bu da, Erdoğan'ın yaptığı onca hizmeti yol ve köprüye indirgemeye çalışan muhalif yorumu değil mi?

Bu millet 97 yıldır vergi veriyor. Keşke 97 yıldır da hizmet alabilseydi.
Yaptığı hizmetleri bizim vergilerle yapıyor ve bize hava atıyor ben parti tutmuyorum

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Keşke yolsuzluk yapıp dolar açıklamaları ile milletle dalga geçmeseler.
Keşke her kalkınma hareketini dalgaya alıp, yerli üretime katkı sağlayan tüm bu şirketleri kapatacaklarını haykırmasalar. PKK'nın terör örgütü olduğunu, HDP'nin de onun siyasi uzantısı olduğunu söyleyebilseler.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Keşke her kalkınma hareketini dalgaya alıp, yerli üretime katkı sağlayan tüm bu şirketleri kapatacaklarını haykırmasalar. PKK'nın terör örgütü olduğunu, HDP'nin de onun siyasi uzantısı olduğunu söyleyebilseler.
Keşke dağmadını ekonomi bakanı değilde yağveri yapsa :rolleyes:

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Yaptığı hizmetleri bizim vergilerle yapıyor ve bize hava atıyor ben parti tutmuyorum
Allah aşkına hocam, azcık düşünün yahu? Devletin cebinden 5 kuruş para çıkmadan, yani senin vergini kullanmadan yapılan onca hizmet var. Ne vergiymiş, tüm muhalefet vergi rekortmeni sanki?

Bak, sen devlete vergi veriyorsun. Partiye de oy veriyorsun; senin vergilerini sana hizmet olarak geri göndersin diye.
Hükümette diyor ki; "Sen beni seçtin, vergini ödedin. Bende sorumluluğumu yerine getirip o vergiyi hizmet olarak sana aktardım." Ve ekliyor; "Bak, bana rakip olanlar tüm bu hizmetleri kapatacaklarını haykırıyorlar. Öncesinde de böyle yapmışlardı, örneklerini görüyoruz. Bu yüzden de geçen 97 yıla rağmen, gelişmiş bir ülke değiliz."

Bunun nesine itiraz ediyorsunuz?

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Allah aşkına hocam, azcık düşünün yahu? Devletin cebinden 5 kuruş para çıkmadan, yani senin vergini kullanmadan yapılan onca hizmet var. Ne vergiymiş, tüm muhalefet vergi rekortmeni sanki?

Bak, sen devlete vergi veriyorsun. Partiye de oy veriyorsun; senin vergilerini sana hizmet olarak geri göndersin diye.
Hükümette diyor ki; "Sen beni seçtin, vergini ödedin. Bende sorumluluğumu yerine getirip o vergiyi hizmet olarak sana aktardım." Ve ekliyor; "Bak, bana rakip olanlar tüm bu hizmetleri kapatacaklarını haykırıyorlar. Öncesinde de böyle yapmışlardı, örneklerini görüyoruz. Bu yüzden de geçen 97 yıla rağmen, gelişmiş bir ülke değiliz."

Bunun nesine itiraz ediyorsunuz?
Bak güzel kardeşim mesela sen bir araba üreticisisin ve araba üretiyorsun Türkiyeye getiriyorsun arabayı satmaya çalışıyorsun şimdi devlet o arabanın fiyatının 2 katı vergi koyarak vatandaşı zor duruma düşürüyor veya çıkan bir oyun konsolu 400dolardan çıkıyor vergisi bilmem nesi trt payı 500-600 dolar ediyor+satıcıda üstüne karını koyuyor 4500tl çıkan oyun konsolu 8000-9000 Tl oluyor

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Keşke dağmadını ekonomi bakanı değilde yağveri yapsa :rolleyes:
Damadın konuşma üslûbuna ve hareketlerini sevmiyorum. Onu savunacak değilim burada. Doğrusuna doğru, yanlışına yanlış diyorum.

Bak, üst yorumlarda, "Ne icraati var." şeklinde bir yorum geldi. Cevap verdim, onca icraat saydım. "Anca icraatletini sayın zaten." diyerek gitti yorumu yapan kişi. O kadar körelmiş, gerçeklere gözlerini kapatmışlar ki? Ne desen, duymazdan geliyorlar. Sonra da ülke bu gençlere emanet...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak güzel kardeşim mesela sen bir araba üreticisisin ve araba üretiyorsun Türkiyeye getiriyorsun arabayı satmaya çalışıyorsun şimdi devlet o arabanın fiyatının 2 katı vergi koyarak vatandaşı zor duruma düşürüyor veya çıkan bir oyun konsolu 400dolardan çıkıyor vergisi bilmem nesi trt payı 500-600 dolar ediyor+satıcıda üstüne karını koyuyor 4500tl çıkan oyun konsolu 8000-9000 TL oluyor
Hocam, ben vergi sisteminin tamamına karşıyım. Çok yanlış işliyor. Meselâ, fabrikada üretimden çıkan su şişesinin vergisini; bakkaldan satın alan müşteriye kadar herkes ödüyor. Aynı şişenin vergisini, 10 kez alıyorlar.

Ben buna karşı çıkarım, düzeltmeleri için eleştiririm. Ama yaptığı doğru işlere de destek veririm. Muhalif kesim bunu yapmıyor işte. Cezeri'yle bile dalga geçebiliyorlar. Gençlerin gelişiminde çağ atlattıracak Deneyap Atolyelerinin bile fesh edilmesini sağlıyorlar. Gram faydaları yok şu millete.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Damadın konuşma üslûbuna ve hareketlerini sevmiyorum. Onu savunacak değilim burada. Doğrusuna doğru, yanlışına yanlış diyorum.

Bak, üst yorumlarda, "Ne icraati var." şeklinde bir yorum geldi. Cevap verdim, onca icraat saydım. "Anca icraatletini sayın zaten." diyerek gitti yorumu yapan kişi. O kadar körelmiş, gerçeklere gözlerini kapatmışlar ki? Ne desen, duymazdan geliyorlar. Sonra da ülke bu gençlere emanet...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam, ben vergi sisteminin tamamına karşıyım. Çok yanlış işliyor. Meselâ, fabrikada üretimden çıkan su şişesinin vergisini; bakkaldan satın alan müşteriye kadar herkes ödüyor. Aynı şişenin vergisini, 10 kez alıyorlar.

Ben buna karşı çıkarım, düzeltmeleri için eleştiririm. Ama yaptığı doğru işlere de destek veririm. Muhalif kesim bunu yapmıyor işte. Cezeri'yle bile dalga geçebiliyorlar. Gençlerin gelişiminde çağ atlattıracak Deneyap Atolyelerinin bile fesh edilmesini sağlıyorlar. Gram faydaları yok şu millete.
Tamam ben çok siyaset sevmem sadece şunu demek istiyorum hak ettiğiniz gibi yönetilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,374
Üyeler
161,040
Son üye
unrealsorrow
Top Bottom