İmamoğlu Bir Vaatini Daha Bozdu

5 milyon ile 20 milyon bir mi? Mansur Yavaş zaten Allah'ımdır inşallah cb adayı olur. 2030'de seçimler Ekim gibi yapılırsa oy da atabileceğim.
Mansur yavaş zaten Allah ımdir ?

5 milyon ile 20 milyon bir mi? Mansur Yavaş zaten Allah'ımdır inşallah cb adayı olur. 2030'de seçimler aralık gibi yapılırsa oy da atabileceğim.
Evet kolay değil ama bir o kadar da bütçesi var.
Ankara Büyük Şehir Belediyesi bütçesi 7 milyar 150 milyon TL.
İstanbul ise 25 milyar 850 milyon TL. Bunun üzerine yaptığı inanılmaz zamları da eklersek bütçesi baya artıyor.

Evet kolay değil ama bir o kadar da bütçesi var.
Ankara Büyük Şehir Belediyesi bütçesi 7 milyar 150 milyon TL.
İstanbul ise 25 milyar 850 milyon TL. Bunun üzerine yaptığı inanılmaz zamları da eklersek bütçesi baya artıyor.
İstanbul'un borcu teslim alındığında 26.8 milyar TL. Ankara'nınki ise yanılmıyorsam 9.5 milyar TL olmalı. Ve İstanbul'un aylık giderinin gelire oranla Ankara'dan daha fazla olduğuna da eminim. He tabi Ekrem İmamoğlu oğlu dört dörtlük mü? kesinlikle değil ve Mansur Yavaş çok daha başarılı bence.
Mansur yavaş zaten Allah ımdir ?
Kişi isterse Ekrem İmamoğlunu isterse bir tahtayı isterse bir hayvanı tanrı olarak kabul edebilir. Sonuçta özgür bir ülkedeyiz ama arkadaşın pek ciddi olduğunu sanmıyorum ayrıca ciddi olsa Arapça bir kelime olan allah yerinde Türkçe tanrı kelimesini kullanırdı herhalde. Sonuçta İslam'dan bahsetmiyorken neden Allah desin, neden Arapçasını kullansın?

İstanbul'un borcu teslim alındığında 26.8 milyar TL. Ankara'nınki ise yanılmıyorsam 9.5 milyar TL olmalı. Ve İstanbul'un aylık giderinin gelire oranla Ankara'dan daha fazla olduğuna da eminim. He tabi Ekrem İmamoğlu oğlu dört dörtlük mü? kesinlikle değil ve Mansur Yavaş çok daha başarılı bence.

Kişi isterse Ekrem İmamoğlunu isterse bir tahtayı isterse bir hayvanı tanrı olarak kabul edebilir. Sonuçta özgür bir ülkedeyiz ama arkadaşın pek ciddi olduğunu sanmıyorum ayrıca ciddi olsa Arapça bir kelime olan allah yerinde Türkçe tanrı kelimesini kullanırdı herhalde. Sonuçta İslam'dan bahsetmiyorken neden Allah desin, neden Arapçasını kullansın?

Abi bu haberin kanıtı yok herhangi bir fotoğraf yok printden yapılmış bir yazı haa foto çekilerse başka deprem toplanma tabelası var

Borç mantığına toplam borç olarak bakmaman lazım. Belediyeler 10-15 yıllık kredi çekerler. Yıllık ne kadar borç ödediğine bakman lazım. Mesela yıllık 2-3 milyar ödüyorsa hiç bir şey.
Toplam borç mantığına göre Ankara ile kıyaslayınca hemen hemen eşit oluyor.

gereksiz yere allah lafını kullanıyorlar anlamıyor allah müslümanların taptığı bir tanrının adı ve bende müslümanım sıkıntı yokya allahımdır ne hahahaha anlamadım mansur yavaş allahımdır ne

Bu konuda tartışmak istemiyorum soruyu geri sorduğumda olumlu yanit aldim tanri ile Allah bir değildir sen bir kabul edebilirsin.

Borç mantığına toplam borç olarak bakmaman lazım. Belediyeler 10-15 yıllık kredi çekerler. Yıllık ne kadar borç ödediğine bakman lazım. Mesela yıllık 2-3 milyar ödüyorsa hiç bir şey.
Toplam borç mantığına göre Ankara ile kıyaslayınca hemen hemen eşit oluyor.
Kardeşim neden kredi çekiliyor bence önce bunu sorgulayalım bu ülkede yüksek bir seviye vergi alınıyor ve ülkenin nüfusu da yüksek üzerine üstlük devlet kendisi uzay mekiği yapmıyor tek yaptıkları yol.

-Oy verenler bin pişman mı? Pişman! Sulardan çamur akıyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,465
Üyeler
188,111
Son üye
Guanzo
Geri