280 - 300 - 310 TL Arası Klavye

Dostum RGB ye takma clpso alma sakın basmama sorunları var gamepover da git rampage al kb r91 i ben aldım aşırı memnunum görünüşü değil performansı önemli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve türkçe fabrikasyon olarak
Yay sesi sorunu var

Dostum RGB ye takma clpso alma sakın basmama sorunları var gamepover da git rampage al kb r91 i ben aldım aşırı memnunum görünüşü değil performansı önemli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve türkçe fabrikasyon olarak
Gerçekten herkes al alma dedi kafam karıştı yani ogre içime sindi ona bakacam büyük ihtimal alacam saol fikirlerin için

Gerçekten herkes al alma dedi kafam karıştı yani ogre içime sindi ona bakacam büyük ihtimal alacam saol fikirlerin için
Şimdi kafandaki soru işaretlerini sonlandıracağım eğer bilek desteği kullanıyorsan ve mekanik sessiz bi klavye istiyorsan birde rgb istiyorsan ogre kırmızı switch bas parayı al geç ama eğer yok aga benim için performans önemli seste de sıkıntı yok rgb de olmasada olur bide biraz sakarım su dökülürse bozulmasın diyosan bas parayı kb r91 al ben perdormans delisiyim bilek desteği kullanmıyorum ve görüntü benim için önemli değil o yüzden benim seçimim kb r91 oldu 0.2 ms tepkime süresi ile optik switchlerine hasta kaldım ama evet ses sıkıntısı var aham şaham bi seste değil mavi switchten biraz daha az ve yay çınlaması var hiç önemi yok benim için ben memnunum umarım sanada yardımcı olmuşumdur rehber gibi yazı yazdım bee ohhhh

Şimdi kafandaki soru işaretlerini sonlandıracağım eğer bilek desteği kullanıyorsan ve mekanik sessiz bi klavye istiyorsan birde RGB istiyorsan ogre kırmızı switch bas parayı al geç ama eğer yok aga benim için performans önemli seste de sıkıntı yok RGB de olmasada olur bide biraz sakarım su dökülürse bozulmasın diyosan bas parayı kb r91 al ben perdormans delisiyim bilek desteği kullanmıyorum ve görüntü benim için önemli değil o yüzden benim seçimim kb r91 oldu 0.2 ms tepkime süresi ile optik switchlerine hasta kaldım ama evet ses sıkıntısı var aham şaham bi seste değil mavi switchten biraz daha az ve yay çınlaması var hiç önemi yok benim için ben memnunum umarım sanada yardımcı olmuşumdur rehber gibi yazı yazdım bee ohhhh
mekanik + blue switch + rgb ogre alayım en iyisi saol ne diyim destan yazmışşın :D

Geri