Sistem Arızası

Fakat şu an farkettim ki bu tarz takılmaları BIOS da bile yaşıyormuşsun, o yüzden arkadaşların da dediği gibi anakartta olsa gerek.
Nasıl yani? Ekran ile SSD ilgisi nedir? Açıklayabilir misiniz?

Fakat şu an farkettim ki bu tarz takılmaları BIOS da bile yaşıyormuşsun, o yüzden arkadaşların da dediği gibi anakartta olsa gerek.
Eski sistemimde bile tek bir takılma yaşamazdım. Bunu yeni diye topladım. Eskisinden beter. Yarın bir aldığım yeri arıyayım o zaman.

İnan itimat et ekran kartını hacı hocaya okutup muska taktım yine düzelmedi, bende denedim bir çok şey :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok ya kime gönderip kimden hesap soracağız sonra yok kayboldu yok orası burası kırıldı.

Hazır sizi yakalamışken bir şey sorabilir miyim?
Ben sıvı soğutma olarak Corsair H150i Pro kullanıyorum. Sıvı soğutmam 2-3 gündür soğutmamaya başladı. Ve RGB renkleri çok hızlı değişiyor. Hangi ayarda olursa olsun sizde de öyle mi acaba?
Bende bir sıkıntı yok icue programından soğutmanın devir ayarını ve rgbleri kontrol edebiliyorsunuz. Sıcaklık değerleri ne durumda ki soğutmadığını düşündünüz?

Sisteme bağlı usb'ler bile takılmaya sebep olabilir yukarıda belirttiğim gibi tamamen ucu açık bir sorun

Sistemin boş hali:

23.webp
dd.webp

Değerler gayet normal bir sıkıntı göremedim...

Yani benim sistemimde öyle değil. Yani şöyle ki bu değerler normal değil. Mesela önceden tüm bu takılma donma olayları olmadan önce gayet sessiz çalışan fanlar ile devam ediyordum. 1-2 kapanmadan çökmeden sonra sıvı soğutma derecesi ve fan rpmleri yükseldi. Evet SS'lere bakınca sizede normal gözüküyor ancak, bu sabit kalıyor. Yani fanların neredeyse %50 ile çalışmasına rağmen soğuma söz konusunu değil. Ve biraz bilgisayara yük bindirdiğim zaman i9 9900ks gibi bir işlemci 80 dereceye çıkıyor ve soğumuyor.

Yani benim sistemimde öyle değil. Yani şöyle ki bu değerler normal değil. Mesela önceden tüm bu takılma donma olayları olmadan önce gayet sessiz çalışan fanlar ile devam ediyordum. 1-2 kapanmadan çökmeden sonra sıvı soğutma derecesi ve fan rpmleri yükseldi. Evet SS'lere bakınca sizede normal gözüküyor ancak, bu sabit kalıyor. Yani fanların neredeyse %50 ile çalışmasına rağmen soğuma söz konusunu değil. Ve biraz bilgisayara yük bindirdiğim zaman i9 9900ks gibi bir işlemci 80 dereceye çıkıyor ve soğumuyor.
80 derece çok yüksek o işlemciye, sistem yeni dediniz macun olduğunu düşünmüyorum ama olasılık yok değil icue bazen sapıtıyor, sıcaklık yüksek olduğunda programı tamamen sonlandırıp tekrar başlatıp denermisiniz?

80 derece çok yüksek o işlemciye, sistem yeni dediniz macun olduğunu düşünmüyorum ama olasılık yok değil icue bazen sapıtıyor, sıcaklık yüksek olduğunda programı tamamen sonlandırıp tekrar başlatıp denermisiniz?
Macunda var içerisinde montajda sürmüşler. Macun olmasa bile bu sıcaklığa erişmemeli, erişirse de 15 dakika içerisinde erişmemeli.

Yahu herşeyi geçtim gene bozulsun kapansında bari CS:GO oynayabileyim :D CS:GO oynayamıyorum ya inan en çok canım ona sıkkın :D

Macunda var içerisinde montajda sürmüşler. Macun olmasa bile bu sıcaklığa erişmemeli, erişirse de 15 dakika içerisinde erişmemeli.
Siz yinede bi macunu yenileyin derim. Sıcaklık değerlerine birde başka programdan bakın. Dediğim gibi icue saçmalayabiliyor.

Peki bu sistemin CS:GO açmaması neden olabilir, bunun hakkında bir fikrin var mı?

İlk aklıma gelen ekran kartı driver'ı olabilir farklı Driver ile bi deneyin derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,443
Üyeler
188,109
Son üye
potekad799
Geri