Sistem Arızası

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk aklıma gelen ekran kartı driver'ı olabilir farklı Driver ile bi deneyin derim.
Ya ilk formatlarda açılıyor aslında ama sonrasında bu kapanmalar donmalar windows bozuluyor galiba. Teşekkür ederim hem yardımın hem tavsiyen için. İyi sabahlar.

Rica ederim sizede...

Sistemim : i9 9900KS
Anakart : Asus Z390-E
SSD : Corsair Nvme SSD 960GB
Güç Kaynağı : Corsair 750W +80
Ekran Kartı : Sapphire RX 5700 XT Nitro+ SE
Soğutma : Corsair H150i Pro RGB 360MM
Kasa : Corsair 570X
Ram : Corsair 3600Mhz 2x8 (16GB)

Selamlar benim böyle bir sistemim var.
Fakat keşke toplamasaydım diyorum bazen.
Oyun oynarken bazen ekranım böyle oluyorAlıntıyı görüntüle

Ve USB takılı BIOS'a girmek istediğim zaman BIOS için end tuşuna basın ekranında kalıyor donuyor bilgisayar.
CS:GO'yu açamıyorum bilgisayarımda.
Ve her formatta 2-3 defa böyle yeşil ekran alıyorum sonrasında kesiliyor bunlar.
Tüm driverler güncel. BIOS güncel.
Güncellemeleri buradan yapıyorum : https://www.asus.com/tr/Motherboards/ROG-STRIX-Z390-E-GAMING/HelpDesk_Download/
Birde ekran kartı için indiriyorum daha bir şey indirmiyorum.

Yaptığım testler:
Ram testi yaptım sorun yok.
SSD sapa sağlam.
İşlemci sapa sağlam.
Ekran kartım performansı yerinde.

CS:GO oynayabilmek için sürekli format atmam gerekiyor. Ve artık bu durumdan harbiden sıkıldım. Pişman oldum bilgisayarı aldığıma sanki ikinci el almışım gibi sorunları bitmiyor.

Sorun ne olabilir??

Not: Bilgisayarım 6 ay bile olmadı alalı. Ta ilk zamanlarda böyle sorunlar vardı dedim ki daha yeni kurdum herhalde ondandır biraz zaman geçsin düzelir dedim ama düzelmedi. Ne yapmalıyım sizce?
DDU ile kaldirip
Sistemim : i9 9900KS
Anakart : Asus Z390-E
SSD : Corsair Nvme SSD 960GB
Güç Kaynağı : Corsair 750W +80
Ekran Kartı : Sapphire RX 5700 XT Nitro+ SE
Soğutma : Corsair H150i Pro RGB 360MM
Kasa : Corsair 570X
Ram : Corsair 3600Mhz 2x8 (16GB)

Selamlar benim böyle bir sistemim var.
Fakat keşke toplamasaydım diyorum bazen.
Oyun oynarken bazen ekranım böyle oluyorAlıntıyı görüntüle

Ve USB takılı BIOS'a girmek istediğim zaman BIOS için end tuşuna basın ekranında kalıyor donuyor bilgisayar.
CS:GO'yu açamıyorum bilgisayarımda.
Ve her formatta 2-3 defa böyle yeşil ekran alıyorum sonrasında kesiliyor bunlar.
Tüm driverler güncel. BIOS güncel.
Güncellemeleri buradan yapıyorum : https://www.asus.com/tr/Motherboards/ROG-STRIX-Z390-E-GAMING/HelpDesk_Download/
Birde ekran kartı için indiriyorum daha bir şey indirmiyorum.

Yaptığım testler:
Ram testi yaptım sorun yok.
SSD sapa sağlam.
İşlemci sapa sağlam.
Ekran kartım performansı yerinde.

CS:GO oynayabilmek için sürekli format atmam gerekiyor. Ve artık bu durumdan harbiden sıkıldım. Pişman oldum bilgisayarı aldığıma sanki ikinci el almışım gibi sorunları bitmiyor.

Sorun ne olabilir??

Not: Bilgisayarım 6 ay bile olmadı alalı. Ta ilk zamanlarda böyle sorunlar vardı dedim ki daha yeni kurdum herhalde ondandır biraz zaman geçsin düzelir dedim ama düzelmedi. Ne yapmalıyım sizce?
Ddu ile temiz kurulum yaptiginizda sorun devam ediyorsa aldiginiz yer ile iletişime geçin daha sonra servis yolu gözükür çünkü kabloda sorun yok olsa anlardiniz diye düsunuyorum sorun kuvvet ihtimal ekran kartindadir.Eski sürümleri kurmayi deneyebilirsiniz.

Video
@komiks rgb çalışma şeklini upload ettim, sizde bir kontrol edebilir misiniz? Bana mı hızlı geliyor yoksa normali böyle mi?

Ayarlarda ki gibi pompada aynı tepkiyi veriyorsa sıkıntı yok benimde aynı şekilde...
Bana biraz hızlı geldi de dedim acaba bir bozukluk mu var. Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek çözemediğim neden USB takınca BIOS'a giremiyorum. Bunu bir çözsem idare ederim ama..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,736
Üyeler
188,153
Son üye
cemkaraca
Geri