G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
- Reaksiyon skoru
- 26,220
tüh yayanlışın var en sondaki kelimeyi hatalı yazmışım
tüh yayanlışın var en sondaki kelimeyi hatalı yazmışım
Ya reactor'ü denemedim ama çok kaba ve tasarımı hiç hoşuma gitmiyor. Drop plus derdimŞimdi sana şunu sorayım o halde dostum.Rampage reactor mü drop plus mı
alınırMerhaba arkadaşlar kulaklık alacağım rampage drop plusı gözüme kestirdim bu kulaklık nasıldır alınır mı
Hayırlısı olduinşallah kabul eder. hadi bakalım hayırlısı
yutup linki alabilirmiyim kanalın varsa inceleme videosu nerden gelceikKesin değil, İnşallah olur ama dün Furylevel ile konuştum ve inceleme için birkaç günlüğüne bir fury x göndermesini rica ettim. Yarın haberleşelim dedi, bekliyorum şu an. Eğer gönderirse fury x'in incelemesi ile drop plus ve cloud 2'nin üçünün karşılaştırıldığı bir inceleme de gelecek. Şimdilik beklemeye devam
Video gelecek mi bilmem, muhtemelen gelmezyutup linki alabilirmiyim kanalın varsa inceleme videosu nerden gelceik
Hocam bende ses kesilmesi olmuştu dün teknik servisden geldi sorunsuz çalışmaya devam ediyorhemen geldi
hocam ben de aldım drop plusı ilk gün kargo geldi 10dk sonra düşürdüm iyi mi
Allahtan diğer kişiler gibi ses gitmesi olmadı
dün gelmişti inşallah o düşüş ilerde bozmaz kulaklığı
bu arada bu kulaklık ne ya cidden
şaşırdım bu 386₺ olmamalı rampage hata yapıyo
SON DROP PLUS BÜKÜCÜ !Naptın ya deme, henüz bir cevap vermedi. Kabul ederse efsane olacak, cloud 2 kullanan arkadaşımı da çağıracağım, artık cloud 2 mi daha iyidir drop plus mı, fury x mi öğreniriz.
fury levelli nerden tanıyosunVideo gelecek mi bilmem, muhtemelen gelmezKanalım yok, olursa atarım
Tanışmıyoruz. Kanalı 3 yıldır falan takip ediyorum ama şimdiye kadar hiç konuşmamıştım. Discorddan yazdım konuştuk tamam dedifury levelli nerden tanıyosun
senin pp deki tepkiyi verdim aynıHayırlısı olduen yakın zamanda inceleme gelecek
![]()
valla bende gitmedi ses çok şükürHocam bende ses kesilmesi olmuştu dün teknik servisden geldi sorunsuz çalışmaya devam ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
SON DROP PLUS BÜKÜCÜ !
Bu kutsal görevi yerine layıkıyla getireceğim! Drop Plus'la ve mümkünse Cloud 2 ile karşılaştırıp size sunacağım komutanım!senin pp deki tepkiyi verdim aynı
hadi gözün aydın hocam hayırlı olsun. bari layıkıyla yerine getir incelemeyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla bende gitmedi ses çok şükür
hadi bakalımBu kutsal görevi yerine layıkıyla getireceğim! Drop Plus'la ve mümkünse Cloud 2 ile karşılaştırıp size sunacağım komutanım!
Kral adam yahadi bakalım
kolay gelsin asker!!!!
valla sürpriz oldu kabul etmesi biliyo musun hocam
şaşırdım ben
kolay gelsin şimdiden