ISS önerisi en az 100 Mbps

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
9,087
Şu Türk Telekom son günlerde çok sıkıntı çıkarmaya başladı. Yüksek ihtimal ISS değiştireceğiz, önerileriniz nelerdir? Fiber internet kullanıyorum. Kablonet düşünüyordum.

Kablonetin Altyapısı varsa kesinlike kablonet yoksa superonline

Uygunsuz dil
Şu Türk Telekom son günlerde çok sıkıntı çıkarmaya başladı. Yüksek ihtimal ISS değiştireceğiz, önerileriniz nelerdir? Fiber internet kullanıyorum. Kablonet düşünüyordum.
En boktan net Türk Telekom hiç kimse kusura bakmasın. 90 TL veriyorsun 6MBPS diyorlar onunda 1MBPS'Nİ anca işte

kablonet varsa altyapı geç kaçırma

En boktan net Türk Telekom hiç kimse kusura bakmasın. 90 TL veriyorsun 6MBPS diyorlar onunda 1MBPS'Nİ anca işte
90 TL'ye 24 Mbps anlaşmıştık, gelen faturalardan 100 TL altı yok. Ayrıca şu günderde maks. 600 kb/sn hız alıyorum. Oyun bile güncellenmiyor.

Uygunsuz dil
90 TL'ye 24 Mbps anlaşmıştık, gelen faturalardan 100 TL altı yok. Ayrıca şu günderde maks. 600 kb/sn hız alıyorum. Oyun bile güncellenmiyor.
İşte bu mal gibi bir internet olduğunun kanıtı aklı olan kullanmaz yarın arayıp güzel bi şikayette bulunacağım

İşte bu mal gibi bir internet olduğunun kanıtı aklı olan kullanmaz yarın arayıp güzel bi şikayette bulunacağım
Cayma bedeli ödememek için anlaşmanım bitmesini bekliyorduk ama son günlerde bir ayrı sıkıntılı.

Cayma bedeli ödememek için anlaşmanım bitmesini bekliyorduk ama son günlerde bir ayrı sıkıntılı.
Bende bitsin direk çıkacağım bunun gibi firmalarla daha işim olmaz hattımı bile türk telekoma getirmiştim ama anladım ki Turkcell'in yanında geçemez .

arkadaşlar binam da kablonet fiber var 100 geliyomuş şuan turknet kullanıyorum dün gece iptal başvurusu verdim kablonete geçmeli miyim. bıktım artık internet kesilmelerinden son 1 senedir adam akıllı internet kullanamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,739
Üyeler
188,984
Son üye
Ahmey
Geri