En boktan net Türk Telekom hiç kimse kusura bakmasın. 90 TL veriyorsun 6MBPS diyorlar onunda 1MBPS'Nİ anca işteŞu Türk Telekom son günlerde çok sıkıntı çıkarmaya başladı. Yüksek ihtimal ISS değiştireceğiz, önerileriniz nelerdir? Fiber internet kullanıyorum. Kablonet düşünüyordum.
Düşünmen bile hata Akıllı Sınırsız Paketleri zaten çok ucuzAltyapısı var o yüzden onu düşünüyordum.
kablonet varsa altyapı geç kaçırmaŞu Türk Telekom son günlerde çok sıkıntı çıkarmaya başladı. Yüksek ihtimal ISS değiştireceğiz, önerileriniz nelerdir? Fiber internet kullanıyorum. Kablonet düşünüyordum.
90 TL'ye 24 Mbps anlaşmıştık, gelen faturalardan 100 TL altı yok. Ayrıca şu günderde maks. 600 kb/sn hız alıyorum. Oyun bile güncellenmiyor.En boktan net Türk Telekom hiç kimse kusura bakmasın. 90 TL veriyorsun 6MBPS diyorlar onunda 1MBPS'Nİ anca işte
İşte bu mal gibi bir internet olduğunun kanıtı aklı olan kullanmaz yarın arayıp güzel bi şikayette bulunacağım90 TL'ye 24 Mbps anlaşmıştık, gelen faturalardan 100 TL altı yok. Ayrıca şu günderde maks. 600 kb/sn hız alıyorum. Oyun bile güncellenmiyor.
Cayma bedeli ödememek için anlaşmanım bitmesini bekliyorduk ama son günlerde bir ayrı sıkıntılı.İşte bu mal gibi bir internet olduğunun kanıtı aklı olan kullanmaz yarın arayıp güzel bi şikayette bulunacağım
Bende bitsin direk çıkacağım bunun gibi firmalarla daha işim olmaz hattımı bile türk telekoma getirmiştim ama anladım ki Turkcell'in yanında geçemez .Cayma bedeli ödememek için anlaşmanım bitmesini bekliyorduk ama son günlerde bir ayrı sıkıntılı.