İntel i eleştiriyorum

Her işlemci slikonu aynı değil malesef yoksa ben 1.35V ile 4.2 denedim ama yemedi :). Elimdeki ilk 3600 lerden şu 2019 diye geçenlerden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İntelin hatası çok zaten ama şuan AMD de aynı yolda ilerliyor ve yer değişimi oluyor, gelecekte ne olucak görücez.
benimki de 1.2 4.2 de patlıyor 1.25 yedi silikon önemli gerçekten

Napim alev alan 3600 daha iyi amd daha iyi mi diyim. 10600k dururken.
İntel soğutucusu berbat sen Amd yi de öyle sanıyorsun galiba. AMD nin sürdüğü macun ve o fanın kalitesi zaten hava soğutmaya eşit.

bu saaten sonra amd pahalılaştı herkes intele yönelir i7 4510 u kullanıyorum 2core 4 thread aslan gibi 5 senedir götürüyo
Kardeşim belli laptop kullanıyorsun aynı işlemci bende de vardı bizde 5 sene kullandık ama boşuna övmene gerek yok

Beni sinir eden şey şu 2933 ve 2666 MHz sorunsalı. 2666 MHz anakartlar da neden 600tl? Bir de 2 core 4 thread.
Maalesef. İntel işlemciler halen ddr4 formatında 3000 mhz e bir türlü geçemedi i9 10900k da bile!

-sürekli değişen soket tipi hepimizin canını eminim ki sıkıyordur.
-laptoplarda aşırı güçsüz işlemciler, örnek veriyorum 5299 TL lik bir i3 10. Nesil bir laptopta 2 Core 4 thread var.
-7. Nesilde aşırı derecede berbatlık.
Örn: 7. Nesil deki bir i5 1. Nesil i7 ile sadece nanometre ve ufak farklar var. Elbette ki teknoloji olarak tartışılamaz ama kağıt üstünde dediğim gibi.
-grafik birimleri çok güçsüz.
(vega 11 gibi güçlü bir şekilde bir grafik birimi yok)
laptoplarda hala amdden öndeler

Kardeşim belli laptop kullanıyorsun aynı işlemci bende de vardı bizde 5 sene kullandık ama boşuna övmene gerek yok
övmüyorum aga 5 sene önce amd nin mobil işlemcileri yoktu ve hala mobil de intel önde ve intelin 4 . nesil cpusu iş görüyo 5 senedir ne dedim ryzen 9 dana daha iyi mi? dedim ne dedim

@TheFreaky Nanometre yerine yoğunluk şeklinde bakmak gerek, yine de Intel 10nm için çok geç kaldı. TSMC'nin yeni 7nm'si daha iyi, çok daha fazla transistör sığdırabiliyor. 11. nesil de hayal kırıklığı olacak zaten. Tek umut 12. nesil kaldı, gerçek rekabet o zaman dönecek bana kalırsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,614
Üyeler
187,710
Son üye
miracxari
Geri