Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
1.1V 4.1ghz-4.2Ghz verince düzeliyor?Napim alev alan 3600 daha iyi amd daha iyi mi diyim. 10600k dururken.
1.1V 4.1ghz-4.2Ghz verince düzeliyor?Napim alev alan 3600 daha iyi amd daha iyi mi diyim. 10600k dururken.
sonuncuyu ben aldım sanırımHarbi ya 3300X hiçbir yerde yok olsaydı alacaktım.
aynen öyle malesef 12 nesilde rekabet olmaya başlıcaklar. 4.0 Teknoloji çok geç oldu.+@TheFreaky Nanometre yerine yoğunluk şeklinde bakmak gerek, yine de Intel 10nm için çok geç kaldı. TSMC'nin yeni 7nm'si daha iyi, çok daha fazla transistör sığdırabiliyor. 11. nesil de hayal kırıklığı olacak zaten. Tek umut 12. nesil kaldı, gerçek rekabet o zaman dönecek bana kalırsa.
He tamam o anlamda ise doğru inteli gerçekten uzun süre kullandım senin laptop lenovo mu hp mi ?övmüyorum aga 5 sene önce amd nin mobil işlemcileri yoktu ve hala mobil de intel önde ve intelin 4 . nesil cpusu iş görüyo 5 senedir ne dedim ryzen 9 dana daha iyi mi? dedim ne dedim
oyun işlemcileri olqrak iyilerRyzen 3 3200u tüm i3 işlemcilerden önde. İ5 ve i7 de kesin bilgim yok.
asusHe tamam o anlamda ise doğru inteli gerçekten uzun süre kullandım senin laptop lenovo mu hp mi ?