300 - 350 TL'ye Mekanik Klavye Düşünüyorum.

Scaredy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
240

Bu klavyeyi buldum rampage markasından çekiniyorum şahsen bir kere deneyip bozuk ürünü garantiye yollamama rağmen geri gönderip durdular o yüzden pek güvenemiyorum. Konuya Gamepower/Rampage önerecek kişiler lütfen şu an kullanıyorlarsa yazarsalar sevinirim onlara soru sormak istiyorum. Teşekkürler.

TKL seviyorsan alınabilir fakat bu klavyede rgb yok aynı paraya rgbli modeli var ona bakabilirsin Redragon Dark Avenger

TKL seviyorsan alınabilir fakat bu klavyede RGB yok aynı paraya rgbli modeli var ona bakabilirsin Redragon Dark Avenger

Benim numpad ile bir sorunum yok numpadsizde klavye kullanılır. Bu klavyeyi şu an kullanıyormusunuz diye soracaktım güzele benziyor.

350 ye outemudan daha kaliteli switchli klavye var istersen

Teşekkür ederim aklıma yattı gibi klavye. İncelemesinide çok güzel yapmışsınız tek bir sorum olucak. Mavi switch olduğundan çok ses çıkarıyor fakat oyun oynarken rahatsız edebilecek kadar sesi var mı? Onun dışında klavye çok hoş ve güzel.
Oyun oynarken rahatsız olmadım zaten oyun oynarken hem yumuşak bastığımız için, mesela w'ya falan basılı tuttuğun için sorun çıkarmaz ama kulaklıksız oynarsan sesini duyarsın ne kadar yüksek olduğunu sessiz ortamda çok fazla ses çıkartıyor kulaklıkla sesi duyuyorsun fakat rahatsız etmiyor o kadar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

350 ye outemudan daha kaliteli switchli klavye var istersen
Calypso 280di dün 350 TL'ye çıkmış bu nası iş

Adı veya linki varsa tabikide bakabilirim :)
Bu klavye olması lazım https://urun.n11.com/klavye/rampage...witch-mekanik-klavye-gaming-klavye-P366586259

Oyun oynarken rahatsız olmadım zaten oyun oynarken hem yumuşak bastığımız için, mesela w'ya falan basılı tuttuğun için sorun çıkarmaz ama kulaklıksız oynarsan sesini duyarsın ne kadar yüksek olduğunu sessiz ortamda çok fazla ses çıkartıyor kulaklıkla sesi duyuyorsun fakat rahatsız etmiyor o kadar

Calypso 280di dün 350 TL'ye çıkmış bu nası iş
İndirimi vardı bitmiş
Ama hala f/p

300 TL gözüküyor bende hala. Bu ürünü kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız memnun musunuz?
Nasıl ya

300 TL gözüküyor bende hala. Bu ürünü kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız memnun musunuz?
350 tl

Nasıl ya

350 TL

Şeyi sormaya çalışıyorum rampage veya gamepower ürününü önerdiniz. Üstteki arkadaş redragon u kendisi şu an kullanıyormuş sizde kullanıyormusunuz ikisinden birini. Eğer kullanıyorsanız soru soracağım ondan dolayı demiştim :)

Şeyi sormaya çalışıyorum rampage veya gamepower ürününü önerdiniz. Üstteki arkadaş redragon u kendisi şu an kullanıyormuş sizde kullanıyormusunuz ikisinden birini. Eğer kullanıyorsanız soru soracağım ondan dolayı demiştim :)
Kullanmıyorum ama klavye hakkında çoğu şeyi biliyorum sorabilirsin

Geri