Yardım hdd den ssd ye geçmek ?

PLUMBER

80+
Reaksiyon skoru
7
Selam arkadaşlar malum üni meselesinden dolayı geçici olarak abimin hp probook 4540s cihazını aldım kendi kişisel verileri dolu pc de benimde elimde james donkeyin 240gb ssd mevcut acaba hdd'yi çıkartıp ssd takarsam daha sonra geri vereceğim zaman hdd yi takınca birebir eski haline döner mi masaüstü dahil ?

Selam arkadaşlar malum üni meselesinden dolayı geçici olarak abimin hp probook 4540s cihazını aldım kendi kişisel verileri dolu PC de benimde elimde james donkeyin 240gb ssd mevcut acaba HDD'yi çıkartıp ssd takarsam daha sonra geri vereceğim zaman HDD yi takınca birebir eski haline döner mi masaüstü dahil ?
Bilgisayar kapalıyken çıkart kapalıyken tak zaten başka depolama cihazı yoksa direkt onunla açılış yapar ve döner.

bende o şekilde yapmak istemiştim, şöyle bi gariplik oldu bende: hdd çıkarıp ssd takıyosun bir şeyler bozulabiliyo mesela fn tuşuyla f3 tuşuna basınca parlaklık ayarlıyosun ya, o bozuluyo. Belki daha göremediğim başka sıkıntılar da oluyordur .

bende o şekilde yapmak istemiştim, şöyle bi gariplik oldu bende: HDD çıkarıp ssd takıyosun bir şeyler bozulabiliyo mesela fn tuşuyla f3 tuşuna basınca parlaklık ayarlıyosun ya, o bozuluyo. Belki daha göremediğim başka sıkıntılar da oluyordur .
Driverları güncellemek gerekiyor.

Bilgisayar kapalıyken çıkart kapalıyken tak zaten başka depolama cihazı yoksa direkt onunla açılış yapar ve döner.
takıp çıkarma konusunda biraz bilgim var pc bana ait olsa sıkıntı olmaz hdd de önemli veriler var o yüzden kafama takıldı

Tak çalıştır mantığı çok zor değil vereceğin zaman hdd yi takarsın start yaparsın kontrol edersin açılıyormu diye bu kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,076
Üyeler
191,213
Son üye
sylorex
Geri