❌İndirim Bitti! 7500F RX7700XT HAZIR SİSTEM 37300TL

Reaksiyon skoru
32

İşlemciyi MPK YERİNE TRAY SEÇİNİZ(300 TL YE 12 CM İŞLEMCİ FANI SEÇİP)
RAMİ DE KUTUSUZ MODELİ SEÇİNİZ FİYATI 37300 E GELİYOR BENCE İYİ 2 K OYUN DA OYNANIR
TAKSİT AVATAJI DA VAR TERCİH EDİLEBİLİR
TAVSİYE 100 TL FARKLA VENTO FSP KASAYA GEÇİNİZ
DAHA FAZLA BÜTÇESİ OLANLAR ANAKARTI B650M-R YE GEÇSİN

İşlemciyi MPK YERİNE TRAY SEÇİNİZ(300 TL YE 12 CM İŞLEMCİ FANI SEÇİP)
RAMİ DE KUTUSUZ MODELİ SEÇİNİZ FİYATI 37300 E GELİYOR BENCE İYİ 2 K OYUN DA OYNANIR
TAKSİT AVATAJI DA VAR TERCİH EDİLEBİLİR
TAVSİYE 100 TL FARKLA VENTO FSP KASAYA GEÇİNİZ
DAHA FAZLA BÜTÇESİ OLANLAR ANAKARTI B650M-R YE GEÇSİN
Bedava.

Çok iyi fiyatmiş

Ben geçen 245 KF RTX 5060 LI SİSTEMİ 36500 E ALDIM BAKAYIM DEDİM BU ÇIKTI İHTİYACI OLAN ALSIN ARKADAŞLAR
İŞLEMCİ TRAY SEÇİN
İŞLEMCİ SOĞUTUCU 12 CM STRONG SEÇİN
RAM DE EN ALTTA KUTUSUZ OLANI SEÇİN
BÜTÇESİ OLAN CORSAİR GEN 4 SSD ALSIN B650 M-R ANAKART VE VENTO KASA SEÇSİN 39400 E GELİYOR BÖYLE

Şu dönemde çok iyi fiyat alınır

Hakkaten son zamanlarda gördüğüm en f/p sistemlerden biri. Kasayı vento yapmanızı tavsiye ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeniz varsa ama B650M-R yapıp ileride işlemci güncellerim derseniz de FSP MP7 soğutucu alabilirsiniz.

normalde bunun benzeri bi sistemin fiyatları ne durumda bayadır bakmıyorum da tam da yeni videoyu izledikten sonra bi cazip geldi fiyatı ve ekran kartının gerçek nvidia muadili ne

normalde bunun benzeri bi sistemin fiyatları ne durumda bayadır bakmıyorum da tam da yeni videoyu izledikten sonra bi cazip geldi fiyatı ve ekran kartının gerçek nvidia muadili ne
4060 ti dan biraz iyi gibi bir şey
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar 50 k bütçe var monitör de dahil bu kasanın özelliklerini değiştirip almak mantıklı mı bide hangilerini değiştirmek gerekir ?

Geri