Shourd
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,877
kötü değil söyledim onlaraPSU'nun neresi kötüymüş bilgi verir misiniz?
kötü değil söyledim onlaraPSU'nun neresi kötüymüş bilgi verir misiniz?
Hocam tebilondan baktım, https://www.tebilon.com/amd-7500f-s...e-gddr6-16gb-a620m-h-500gb-ssd-kingston-16gb/ bunu alınabilir hale en ucuz getirmeye çalıştımdeğil yanlarına fiyatlarını veya linklerini bırakın benzer fiyarttlara iyisi varsa söyliyelim yoksa alırsınız
Ne onerirsiniz ozellestirmeden peki?bu sisteme?Psu watt değeri yeterli ama eski ve iyi olmayan bir model.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Artık atx3.0 ve gen5 standart oldu. Çoo giriş seviye bir psu bu.
Hazır sistemse linkini at söylerim.Ne onerirsiniz ozellestirmeden peki?bu sisteme?
Hocam hazir sistem link attim yukaridaO kasa yerine bunu al.
![]()
VENTO FSP VG3400S 750W 80+ GEN5 4x120mm RGB Fan Temperli Cam USB 3.0 Mesh ATX Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120Mm Intel-Amd Uyumlu Hava Soğutucu - idefix
Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120Mm Intel-Amd Uyumlu Hava Soğutucu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemci Soğutucuları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
İşlemci soğutucusu yerine de bunu. Bütçeyi çok az aşıyor ama bütçe de belirtilmemiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hazır sistemse linkini at söylerim.
Bütçen be kadar max ? Dün bu fiyat civarında daha iyi bir sistem görmüştüm.Hocam hazir sistem link attim yukarida
35-36 36yı geçmezse iyi olucak hocam geçersede 32gb ram beklerim en azındanBütçen be kadar max ? Dün bu fiyat civarında daha iyi bir sistem görmüştüm.
Sen işlemciyi 7600 yap, anakartı b650 m-b msi yap. Ssd’yi WD blue 1tb ya da wd black 1tb al. Psu idare eder bu sistemi. Ama Tunçmatik akım korumalı priz kesin al.Hocam hazir sistem link attim yukarida