R5 7500f + RX 9060 XT sistem 36,800 TL alınır mı?

knk amd kartlar bazen yüksek watt spike yapabiliyor kapanma sıkıntısı yaşayabilir diye düşündüm ilerleyen zamanlarda bir iki sene sonra psu komponentleri yorulunca almışken bir tık yüksek alsın hem psu da strese girmemiş olur
bütçe yoksa zorlamaya gerek yok bütçe buna yetiyorsa yeterli bir psu amd bile kendi sitesinde min 450 öneriyor ha ilerde up yapıcam diyorsa evet daha yüksek wattlı alınır

bütçe yoksa zorlamaya gerek yok bütçe buna yetiyorsa yeterli bir psu amd bile kendi sitesinde min 450 öneriyor ha ilerde up yapıcam diyorsa evet daha yüksek wattlı alınır

gerçi bütçesi kısıtlı sanırım şimdi arkadaşı da strese sokmayalım, dostum ventoyu alabilirsin sıkıntı yok ama upgrade yaparsan falan psu masrafı çıkması olası sana haberin olsun

Hocam sistemin geri kalanına baktığınızda genel olarak bu fiyata alınabilecek bir sistem mi? Bütçem zaten 35 bin artacak her fiyat beni daha da zorlucak..Frisby marka Soğutucu beni biraz çekindiriyor aslında nedir ki o.

gerçi bütçesi kısıtlı sanırım şimdi arkadaşı da strese sokmayalım, dostum ventoyu alabilirsin sıkıntı yok ama upgrade yaparsan falan psu masrafı çıkması olası sana haberin olsun
Evet normalde bütçem tam 35binTL ancak bu şekilde son olarak çıkabiliyorum daha da veremiyorum bilgisayara 600watt ile MSİ PSU alabilriim tek yapabileceğim o değişiklik. MSI MAG A600DN 600Watt

Psu 9060xt için yeterli olabilir ama 0 sistem toplarken 2025te 550w psu alınmaz.
bütçesi kısıtlıymış bro bende dedim çıkabilse çıkacak ama çıkamıyor sanırım o yüzden kafasını çok bulandırmayalım strese girmesin

bütçesi kısıtlıymış bro bende dedim çıkabilse çıkacak ama çıkamıyor sanırım o yüzden kafasını çok bulandırmayalım strese girmesin
Bütçe kısıtlıysa yapacak bir şey yok. Sadece ileride ekran kartı güncellerken psu ile uğraşma derdi olmasın diye dedim. 550w yeter yoksa bu sisteme

Psu 9060xt için yeterli olabilir ama 0 sistem toplarken 2025te 550w psu alınmaz.
dostum zaten bütçesi kısıtlı diye sorun olmaz diye belirtim ve yeterli dedim yoksa iyi diye bişi yazmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet normalde bütçem tam 35binTL ancak bu şekilde son olarak çıkabiliyorum daha da veremiyorum bilgisayara 600watt ile MSİ PSU alabilriim tek yapabileceğim o değişiklik. MSI MAG A600DN 600Watt
psu için ayırcağınız bütçe nedir ayrıca sisteme göre yani normalin bi tık üstü denebilir hazır sistem olarak daha uygunları vardır

dostum zaten bütçesi kısıtlı diye sorun olmaz diye belirtim ve yeterli dedim yoksa iyi diye bişi yazmadım

psu için ayırcağınız bütçe nedir ayrıca sisteme göre yani normalin bi tık üstü denebilir hazır sistem olarak daha uygunları vardır
Geri kalan parçalar olumlu mudur?

Toplama değilde özelleştirilmiş bir sistem bu..Yani 35-36bin bütçeyle 9060xt 16gb bir bilgisayar toplamak/özelleştirmek istemiştim

MSI PRO B650M-B AMD B650 Soket AM5 DDR5 6800MHz m.2 mATX Anakart 1 x
Kingston Beast 16GB (1x16) DDR5 5600MHz CL36 AMD Expo Sertifikalı Ram-KF556C36BBE-16TR 1 x
AMD Ryzen 5 7500F TRAY Soket AM5 3.7GHz/5.0GHz 65W 32MB 5nm Fansız Kutusuz İşlemci-100-100000597 1 x
WD Blue SN5000 1TB Okuma 5,150MB/s / Yazma 4900MB/s PCIe Gen4 NVMe SSD-WDS100T4B0E 1 x
SAPPHIRE Radeon RX9060 XT PULSE GDDR6 16GB 128Bit FSR 4 AMD Ekran Kartı-11350-03-20G 1 x
VENTO VG10F-FSP Hydro 550W 80Plus Mesh Temperli Camlı USB 3.0 ATX Rainbow Gaming Kasa 1 x
FRISBY P2S 90mm ARGB Fanlı LGA1700/AM5 2xBakır Borulu Hava Soğutma 1 x

36.887,87 TL

Fiyat uygun mudur?Alınabilir mi?
Hocam nerden bakıyorsun bilmiyorum ama daha iyi psulu hali bulunabilir sanki

Geri