Yeni güncellemeyi nasıl buldunuz?

Deliever

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,020
Açıkçası ben çok beğendim, arayüz müq olmuş. @Mehmet Yılmaz, @Abdullah Hacıgül ellerinize sağlık, müq olmuş. Birde başka birinin PP'sine tıklayınca beğeni ve mesaj sayısının arasında boş yer var, orayada muhtemelen çözümler vs. Gibi şey gelicek. Zaten en fazla 2 tane şey sığar oraya. Birde konu onaylamasının gelmesini istiyorum.

açıkcası beni pek çekmedi.
pek bir farkı yok.

hele şu en iyi cevap+ moderatör alınsın. o zaman asıl güncelleme olur.

Açıkçası ben çok beğendim, arayüz müq olmuş. @Mehmet Yılmaz, @Abdullah Hacıgül ellerinize sağlık, müq olmuş. Birde başka birinin PP'sine tıklayınca beğeni ve mesaj sayısının arasında boş yer var, orayada muhtemelen çözümler vs. Gibi şey gelicek. Zaten en fazla 2 tane şey sığar oraya. Birde konu onaylamasının gelmesini istiyorum.
hoj. arama butonunun google ile çalışması hoşuma gitti özellikle

Güzel buldum. Bence konu onaylamaya gerek yok. İnsanlar acilen cevap bulmak için konu açacak ve 1-2 saat onaylanmasını mı bekleyecek?

konu dışı yeni mesajlarda gözükmüyor artık

Şu konu dışının ayrı yerde olması aşırı zekice olmuş cidden yönetim ekibini tebrik ederim

1602922546452.png

Hesap kısmı şu boş yere gelebilir ve sayfada aşağı inmişken bildirimlere ulaşmak daha pratik olabilir bence

Emojilerin yerinin değişmesi üzdü.

Ben büyük bir fark hissedemedim nedense. Galiba halen yeni şeyleri farkedemedim. Sürüm notları falan paylaşıldı mı acaba ne eklendi çıkarıldı falan diye.

Geri