taylansimdi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,033
Arkadaşlar Masalarınızını Atar mısınız? (Sadece kasalarını da masanın üstünde kullananlar lütfen)
bu nasıl bana biraz sağlam değil gibi geldi ama merak ediyorum memnun musun ?Hepsi Home Fonksiyonel Gelincik Çalışma Masası - Beyaz Fiyatı
Hepsi Home Fonksiyonel Gelincik Çalışma Masası - Beyaz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
İhtiyacım var örnek bakıyorum?Ne yapıyorsunuz bu masa Fotoğraflarını koleksiyon falan mı?
Ayakta zor duruyor masa.bu nasıl bana biraz sağlam değil gibi geldi ama merak ediyorum memnun musun ?
Ben olayı yanlış anladım sanırım kusura bakmayın böyle sistemlerinizin bulunduğu masaların fotoğraflarını çekip atmanızı istiyorum dediğinizi sandım özür dilerimİhtiyacım var örnek bakıyorum?
Bitirdin 120 Cm Bilgisayar Masası Çalışma Laptop Ofis Masası Fiyatı
Bitirdin 120 Cm Bilgisayar Masası Çalışma Laptop Ofis Masası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
hadi be üzüldüm ya uzun zamandır takip ediyorum herkes farklı bir şey söylüyorAyakta zor duruyor masa.
Gram memnun değilim parasını haketmiyor.
hadi be üzüldüm ya uzun zamandır takip ediyorum herkes farklı bir şey söylüyor
Yok dostum ne özür dilemesiBen olayı yanlış anladım sanırım kusura bakmayın böyle sistemlerinizin bulunduğu masaların fotoğraflarını çekip atmanızı istiyorum dediğinizi sandım özür dilerim
bunu daha uzunu varmı?