60TL daha ekle Rampage Kbr 96 al bilek desteği var su gecirmez ama siyah optik switch pek rahatsiz etmiyor kulaklik takili olunca su gecirmez ve orgu kablo 1 aydir kullaniyorum sorun yok (yazilimida var)Merhaba Arkadaşlar red switch ve bilek desteği olan klavye arıyorum tavsiyeniz varmı ?
hocam 500 tl çıksam gene olmazmı ?o fiyata istediğin tarzda klavye yok
reyiz onu alcamda ses olarak blue switch ile aynı sessiz arıyorum red o yüzden60TL daha ekle Rampage Kbr 96 al bilek desteği var su gecirmez ama siyah optik switch pek rahatsiz etmiyor kulaklik takili olunca su gecirmez ve orgu kablo 1 aydir kullaniyorum sorun yok (yazilimida var)
bluedan daha az bende ilk oyle sandin kulaklik takinca ses gelmiyor zaten ve odanin disina cikmiyorhocam 500 TL çıksam gene olmazmı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
reyiz onu alcamda ses olarak blue switch ile aynı sessiz arıyorum red o yüzden
hocam eminsin demi sonra yan odadan operasyon yemek istemem ?bluedan daha az bende ilk oyle sandin kulaklik takinca ses gelmiyor zaten ve odanin disina cikmiyor
kral o blue bana red lazımPhilps momentum öneririm.
Benimde yan odada ailem var ama duyulmuyor tv veya konusma sesinden cok ama gece oynarsan onermem gece ses olmadigindan cok ses ciksrhocam eminsin demi sonra yan odadan operasyon yemek istemem ?