1600 AF ile 320 CHİPSET ANAKART

Reaksiyon skoru
33
Ryzen 1600 Af güçlü bir işlemci ama neticede 1.nesil işlemci overclok işleri ile de ugrasmicam bunun için MSI 320 granade anakart almak mantıklı olurmu
(Ekran kartı MSI 1650 super gaming x )

Dostum o anakart artık satılmıyor sanırım.A320 alcak kadar az paran varsa a320m s2h.

B450 almanı tavsiye ederim. İleride 3600 gibi işlemciler için B450 gerekiyor.

Birde o ekran kartı gereksiz pahalı.Inno 3d gibi bir fp marka var çok satan kalitei bir fp 1650s.Artan parayla b450m s2h al.

İleri dönük bir hareket olmaz. B450m s2h ile arada çok bir fiyat farkı yok diye biliyorum bence b450 tercih edin. Eğer uyguna bulduysanız işinizi görecektir.

En az A320M S2H'lere bak ancak bir Gaming X aldıysan tabii ki yanına da B450 daha iyi olur.

Sıfır olarak alınmaz o Anakart b450 almanız daha ileriye dönük olur

Dostum o anakart artık satılmıyor sanırım.A320 alcak kadar az paran varsa a320m s2h.
Sinerji bilgisayar üzerinden bakıldığında stokta var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde o ekran kartı gereksiz pahalı.Inno 3d gibi bir fp marka var çok satan kalitei bir fp 1650s.Artan parayla b450m s2h al.
Marka takıntılığı var biraz

En az A320M S2H'lere bak ancak bir Gaming X aldıysan tabii ki yanına da B450 daha iyi olur.
Anakart ile ekran kartının aynı marka olmasını isterim lakin kaliteli MSI 450 chipset li anakartlar fazla pahalı

Sinerji bilgisayar üzerinden bakıldığında stokta var

Marka takıntılığı var biraz

Anakart ile ekran kartının aynı marka olmasını isterim lakin kaliteli MSI 450 chipset li anakartlar fazla pahalı
İyi markadır dandik değildir ancak o karta bu fiyat biraz pafalı.400 koy 1660s al mantığında ben olsam bu ekran kartına bu kadar para vermezdim.Ancak en az b450m s2h al.

Geri