Çözüldü✓ furmark testlerim Ekran kart

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Doğru diyorsun.

Evet abi bende artık farklı düşünmeye başladım. Senden daha kötü sistem kullanıyor olabiliriz yada zengin değiliz doğru ama bu yaptığını hiç hoş bulamadım.
kusura bakmayinda. millet bana laf maf veya birsey dedinde iyi oluyor. ben dedimde kötü oluyor.
akliniz nerede ozaman. herkes ona göre hak eder. acimamda

off stock
Post automatically merged:

ohh cok güzel. hele sükür ayit oldun yere kabullendin. get out from here.
your a very terrible guy.
senden beklemezdim. ayıp ettin.
güçlü bir sistemin var diye millete ''fakir'' deme hakkını kim veriyor sana?
burası forum
saygılı olun burda.
saygılı olamaycaksanız bu forum size göre değil.
iyi forumlar.
iyi günler.

kusura bakmayinda. millet bana laf maf veya birsey dedinde iyi oluyor. ben dedimde kötü oluyor.
akliniz nerede ozaman. herkes ona göre hak eder. acimamda
Kimse kimseye fakir demiyor
Veya ağla demiyor hocam
Bu yaptığınız saygısızlık size özel bir şey değil
Sisteminiz ne kadar iyi olursa olsun ahlak olmadığı sürece size saygı veya sevgi gösteremem kusura bakmayın

Kimse kimseye fakir demiyor
Veya ağla demiyor hocam
Bu yaptığınız saygısızlık size özel bir şey değil
Sisteminiz ne kadar iyi olursa olsun ahlak olmadığı sürece size saygı veya sevgi gösteremem kusura bakmayın
ah okey.
adam gelsin bana her lafi desin sinsi sinsi. sonra ben birsey demim. okey bundan sonra sizlere birakiyorum ve yenilik sunmam. nasil olsa alismisiniz.

Benim 1080P monitörüm ve 2060 Super ekran kartım var. Ben bununla bile mutluyum. Eminim forumda 2000 serisi kart sahibi olup benden çok daha iyi ürünleri kullananlar vardır. Hiç birini kıskanmıyorum, hepsi daha iyilerine layık. Bundan 20 yıl önce tüplü tv kullanan biri olarak teknoloji çok ileri seviyede ilerlemeye başladı bunu rahatlıkla söyleyebilirim. @Rambo_87 Allah daha iyilerini de versin.
Elindeki ile yetinmesini bilmeyenler veya kıskanç insanlar varsa gereksiz yere kendilerini üzmekten ileri gidemezler.

ah okey.
adam gelsin bana her lafi desin sinsi sinsi. sonra ben birsey demim. okey bundan sonra sizlere birakiyorum ve yenilik sunmam. nasil olsa alismisiniz.
Adamın yaptığına doğru demedim zaten
Ama en azından size bir saygısızlık yapmadı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,202,401
Üyeler
191,092
Son üye
n4c4ti1214