ARMA 3 sizce alınır mı?

Arma 3 alınır mı? 20TL eder mi?

• Evet, değer

Oylar: 7 63.6%
  • Hayır, değmez

Oylar: 4 36.4%

• Oy kullanan toplam üye
    11
  • Anket kapatıldı .

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
8,596
Arkadaşlar öyle bir durumdayım ki oynayacak hiç bir oyun yok. Sizce arma 3 alınır mı? İndirimde şu anda. Bir de bir ara ücretsiz olarak almıştım çok beğenmemiştim. Bilmiyorum belki de o zamanlar kötü geldi. Sizce alınır mı? Ya da başka oyun öneriniz var mı?

Eski bir oyun. 3-4 yıl önce (belki de 5) almıştım ve sadece 4 saat oynadım, sonra sıkıldım. Belki de o zamanki PC'm ile en düşükte 18 FPS aldığımdan olabilir.

çok deli oyunlar var önümüzde en basitinden cyberpunk min 60 saat götürür seni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok deli oyunlar var önümüzde en basitinden cyberpunk min 60 saat götürür seni
60 da iyimser hali ben şahsen çok daha uzun süre oynayacağımı düşünüyorum

Arkadaşlar öyle bir durumdayım ki oynayacak hiç bir oyun yok. Sizce arma 3 alınır mı? İndirimde şu anda. Bir de bir ara ücretsiz olarak almıştım çok beğenmemiştim. Bilmiyorum belki de o zamanlar kötü geldi. Sizce alınır mı? Ya da başka oyun öneriniz var mı?
Ben Arma yı sevmiyorum ama senin hoşuna gidiyorsa alabilirsin

Ben Arma yı sevmiyorum ama senin hoşuna gidiyorsa alabilirsin
Ben de öyle çok detaylı sevmiyorum. Bende biraz jet uçak hastalığı var ( f16,f5,f4 uçaklar gibi ) bu tür böyle havada it dalaşına falan girebileceğim oyun önerin var mı?

Ben de öyle çok detaylı sevmiyorum. Bende biraz jet uçak hastalığı var ( f16,f5,f4 uçaklar gibi ) bu tür böyle havada it dalaşına falan girebileceğim oyun önerin var mı?
Falcon BMS bunda bir çok jet vardı ilgini çekebilir özeliikle f16 sı iyi diyebilirim

DCS World grafikleri ve ses i ile ön plana daha çok cıkıyor

Microsoft Flight Simulator X'de güzeldir. Steam Edition'ı tercih et çünkü yeni sistemler ile tam uyumlu

Falcon BMS bunda bir çok jet vardı ilgini çekebilir özeliikle f16 sı iyi diyebilirim

Microsoft Flight Simulator X'de güzeldir. Steam Edition'ı tercih et çünkü yeni sistemler ile tam uyumlu
Tamamdır teşekkürler...

Bu arada dcs world süper gozukuyor ve ücretsiz olması gayet iyi. Falcon galiba biraz eski.

Benim sana bir önerim var

DCS ama DLCleri pahalı haberin olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,789
Üyeler
188,989
Son üye