BandLedend
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 663
Saf kas gücü olarak 2060 3 4 fps daha iyi.Ayrıca Nvidia teknolojileri DLSS ve daha iyi driverlar.Tercihim 2060 olurdu.
2060 daha iyi olacaktır.Fps oyunlarını 7/24 oynamam hikayeli oyunlar benim için önceliklidir o yüzden 2060 alırım gibi duruyor
Rtx 2060 alırdım ben. Marka olarak da Galax olurdu.Sizce hangisi alınmalı ve alacak olduğunuz kartın markası hangisi olurdu?(gigabyte,msi vs)
ihtiyaç duyarım diyorsanız RTX 2060 alın.Rtx belli başlı oyunlarda kullanırım hikayeli oyunları rekabetçi oyunlara göre 1 tık daha çok seviyorum kart ısınmasın yeterli rtx olmazsa da üzülmem
Isınma sorunu var mı ?Ben şöyle diyeyim rtx bir 4 yıl daha götürse 5600xt 3 yıl daha götürür fps farkıda oluşur Markada ben gigabayte derim çünkü gıgabyte kullanıcısıyım gayet memnunum
bi daha yeni olduğu için zorlayan oyunlardan tomb raider ve cod warzone oynadım iksindede 78 i geçmediIsınma sorunu var mı ?
ultra ayarlardabi daha yeni olduğu için zorlayan oyunlardan tomb raider ve cod warzone oynadım iksindede 78 i geçmedi
Ciddi bir ısınma problemi yok yani,anladığım kadarıyla?bi daha yeni olduğu için zorlayan oyunlardan tomb raider ve cod warzone oynadım iksindede 78 i geçmedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ultra ayarlarda
evetCiddi bir ısınma problemi yok yani,anladığım kadarıyla?
ztn rtx 2060 max 83 derece referansı
Bende aynı şekilde çünkü zaten RTX deneyimini yaşamak için 2060 fazla giriş seviyesi ve o kadar da etkileyici olmaz ancak genel performans olarak 5600 daha iyi olur mu onu bilemiyeceğim çünkü konfigürasyona bağlıBenim tercihim RX5600XT olurdu,
Model olarak ise Asus Dual alırdım.
Hahahahah baya güldürdün beni saf güç olarak 2060 daha iyiymişSaf kas gücü olarak 2060 3 4 fps daha iyi.Ayrıca Nvidia teknolojileri DLSS ve daha iyi driverlar.Tercihim 2060 olurdu.