Emin ol 5600xt 1 tık daha fazla götürür düz 2060tanBen şöyle diyeyim rtx bir 4 yıl daha götürse 5600xt 3 yıl daha götürür fps farkıda oluşur Markada ben gigabayte derim çünkü gıgabyte kullanıcısıyım gayet memnunum
2060 alırdım benSizce hangisi alınmalı ve alacak olduğunuz kartın markası hangisi olurdu?(gigabyte,msi vs)
rtx alırdım marka muhtemelen gigabyte olurSizce hangisi alınmalı ve alacak olduğunuz kartın markası hangisi olurdu?(gigabyte,msi vs)
güç olarak aynılar fakat birinde ray tracing var (RTX) derseniz ben RTX kullanmak istiyorum 2060 ı alın ama RTX ile alakanız yoksa 5600XT tercih edebilirsinizSizce hangisi alınmalı ve alacak olduğunuz kartın markası hangisi olurdu?(gigabyte,msi vs)
+dlssgüç olarak aynılar fakat birinde ray tracing var (RTX) derseniz ben RTX kullanmak istiyorum 2060 ı alın ama RTX ile alakanız yoksa 5600XT tercih edebilirsiniz
DLSS unutmuşum kusura bakmayın+dlss
Rtx belli başlı oyunlarda kullanırım hikayeli oyunları rekabetçi oyunlara göre 1 tık daha çok seviyorum kart ısınmasın yeterli rtx olmazsa da üzülmemgüç olarak aynılar fakat birinde ray tracing var (RTX) derseniz ben RTX kullanmak istiyorum 2060 ı alın ama RTX ile alakanız yoksa 5600XT tercih edebilirsiniz
2060 tercihim olurdu. Rtx ve dlss olduğu için. Eğer sadece fps oynuyorsan 5600xt daha performanslıdır. 5600xt al.Sizce hangisi alınmalı ve alacak olduğunuz kartın markası hangisi olurdu?(gigabyte,msi vs)
Fps oyunlarını 7/24 oynamam hikayeli oyunlar benim için önceliklidir o yüzden 2060 alırım gibi duruyor2060 tercihim olurdu. Rtx ve dlss olduğu için. Eğer sadece fps oynuyorsan 5600xt daha performanslıdır. 5600xt al.