- Reaksiyon skoru
- 125
Kendi adıma veya annenim adına kredi kartı başvuru yapacağız. Fakat bütçe problemi olabiliyormuş. Bütçeyi fazladan yazsak bir problem olur mu ?
@Emirhandkee
@Emirhandkee
Banka belirliyorKendi adıma veya annenim adına kredi kartı başvuru yapacağız. Fakat bütçe problemi olabiliyormuş. Bütçeyi fazladan yazsak bir problem olur mu ?
@Emirhandkee
Banka belirliyor
hangi banka bu ve annen veya sen çalışıyor musun
Limiti yüksek olması lazım sistem alacağım için... bide ben akbank müşterisiyim ben başvursam kabul ederler mi ?bütçene göre limit uygulanıyor sıkıntı olmaz
Akbank-axesshangi banka bu ve annen veya sen çalışıyor musun
annen çalışmıyorsa verilmez baban alabilirLimiti yüksek olması lazım sistem alacağım için... bide ben akbank müşterisiyim ben başvursam kabul ederler mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Akbank-axess
Annem çalışmıyor babam emekli.
kanka bi şey sorcam benim babam panjdemi yüzünden 2000-2500 tl maaş alıyor normalde 3000 babama ne kadar tl lik kredi kartı çıkarırlarannen çalışmıyorsa verilmez baban alabilir
bizimde gelirler benzer Ziraat 5K limitli kart verdi.ka
kanka bi şey sorcam benim babam panjdemi yüzünden 2000-2500 TL maaş alıyor normalde 3000 babama ne kadar TL lik kredi kartı çıkarırlar
aga bee 3060 lı sistem toplayacaktımbizimde gelirler benzer Ziraat 5K limitli kart verdi.
10K 20K limitli kart çok zor knkaga bee 3060 lı sistem toplayacaktım
reis şey srocam mesela gaming gecesinde tek tek toplasam bir şey olurmu10K 20K limitli kart çok zor knk