Yardım internet sağlayıcıları hakkında sorularım

beyler uzun süredir türktelkomun iğrenç internetini kullanıyorum farklı bir sağlayıcıya geçmek istedim turknetin altyapısını sorgulamak istedim ama daire seçme bölümünde hiç bir numara yok netspeed te ise 29 mps alabileceğim söyleniyor sizce turknetmi netspeedmi (mahallemdeki başka apartmanların turknet altyapsıısnı sorguladğımda onlarda altyapı bulunmadğı söyleniyor)
yorum yapmiycam ama bir tavsiye ne yap ne et taahhüt imzalama sorun yaşadığın zaman çıkarım diye tehdit ettiğin an düzeltirler interneti diğer türlü ver elini sinir stres

yorum yapmiycam ama bir tavsiye ne yap ne et taahhüt imzalama sorun yaşadığın zaman çıkarım diye tehdit ettiğin an düzeltirler interneti diğer türlü ver elini sinir stres
hangi sağlayıcıyı nasıl Nerden tehdit edebilrim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İş görür seviyede herhangi bir firmanın vdsl internetine geçip dene valla ama altyapın biraz sorunlu sorun yaşama ihtimalin var.
arasak fialn yeni altyapı .ekem olsalığımız kaç 200 metre uzaklıktaki sitede 100downloada kadar alabiliyor

arasak fialn yeni altyapı .ekem olsalığımız kaç 200 metre uzaklıktaki sitede 100downloada kadar alabiliyor
yeni telefon malum alışmak gere kdüzgün yazamıyom

Sitelere çekiyorlar çünkü genelde aramayla felan o iş olmaz vdsle geçiş yapın hızınız yükselirse zaten yükseltirsiniz paketi.

Eğer taahhütname imzalamazsan internet sorunu yaşadığında müşteri hizmetlerine iptal talebi vermek istiyorum de ellerinden geleni yapıyorlar sorunu çözmek için.Olmazsa direkt bayi ile görüş daha etkili olur

Eğer taahhütname imzalamazsan internet sorunu yaşadığında müşteri hizmetlerine iptal talebi vermek istiyorum de ellerinden geleni yapıyorlar sorunu çözmek için.Olmazsa direkt bayi ile görüş daha etkili olurtu
türknette zaten taahüt yok deniliyor ztn kendi modemi kullanca mne zmn istesem iptal edemezmiyim

Eğer taahhütname imzalamazsan internet sorunu yaşadığında müşteri hizmetlerine iptal talebi vermek istiyorum de ellerinden geleni yapıyorlar sorunu çözmek için.Olmazsa direkt bayi ile görüş daha etkili olur
bulunduğum bölgede turknet bayisi yok

Türknet de taahhüt yok evet ama kendi modeminle alakası yok taahhüt
Türknet de taahhüt yok evet ama kendi modeminle alakası yok taahhüt un haberin olsun
ee türknette taahüt yoksa intimi kesmek istersem bir sorun yaşarmıyım ücret filan alınır mı?

bulunduğum bölgede turknet bayisi yok

ee türknette taahüt yoksa intimi kesmek istersem bir sorun yaşarmıyım ücret filan alınır mı?
Modem satın aldıysan ve taksit yaptırdıysan belki onu ödemen gerekebilir o kadar.

Geri