hangi oyun tam sistem ne işlemci kullanımı kaçOyuna girdiğimde MSI afterburnerden baktığımda gpu %0 kullanılıyor ve çok kasiyor
Sorununu daha fazla detaylandırırmısın? Bütün oyunlardamı oluyor bu, arada sıradamı oluyor?..Oyuna girdiğimde MSI afterburnerden baktığımda gpu %0 kullanılıyor ve çok kasiyor
Bütün oyunlarda youtubemde goglede video izlerken kasıyorSorununu daha fazla detaylandırırmısın? Bütün oyunlardamı oluyor bu, arada sıradamı oluyor?..
ekran kartını devre dışı bırakmış olabilir misinizBütün oyunlarda youtubemde goglede video izlerken kasıyor
SSD kullanıyormusun? Kullanıyorsan modeli nedir?Bütün oyunlarda youtubemde goglede video izlerken kasıyor
sistemin tamamını yazar mısın?Bütün oyunlarda youtubemde goglede video izlerken kasıyor
% 50-60 gibi bazen 70 e çıkıyor ama kasiyor sistemim i bilmiyorum ama leptopun ismi n5110hangi oyun tam sistem ne işlemci kullanımı kaç
İ5 var bide 6 GB ramsistemin tamamını yazar mısın?
Bazı arkadaşlar harici ekran kartı fln dedi anlamadım leptop kullanıyorum HDD galibaSSD kullanıyormusun? Kullanıyorsan modeli nedir?
İmzandaki değilmi sistem?% 50-60 gibi bazen 70 e çıkıyor ama kasiyor sistemim i bilmiyorum ama leptopun ismi n5110
O alicagim sistem 1 ay sonra aliyorumİmzandaki değilmi sistem?
Yav başta desene dostumO alicagim sistem 1 ay sonra aliyorum
Eski değil bunu kardeşime vericem 3 yıllık ssd olabilir 250 GB c de kurulu Windows ve ekran kartını okumuyor HDD ne alakaYav başta desene dostumBende böyle bir sistem nasıl sorun çıkarıyor diyorum. Eski bir laptopsa ve HDD varsa sorunun birçok nedenden dolayı olabilir.
"Varsa" dedim dikkatini çekerse. Ayrıca yukarıda HDD var galiba yazmışsın?Eski değil bunu kardeşime vericem 3 yıllık ssd olabilir 250 GB c de kurulu Windows ve ekran kartını okumuyor HDD ne alaka