Ekran kartımı kullanmıyor

% 50-60 gibi bazen 70 e çıkıyor ama kasiyor sistemim i bilmiyorum ama leptopun ismi n5110
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İ5 var bide 6 GB ram

Bazı arkadaşlar harici ekran kartı fln dedi anlamadım leptop kullanıyorum HDD galiba
Dostum "i5 ve 6 GB RAM" yazmak ile bitmiyor iş. İ5 ama ne, 10600K mı, 650 mi? 6 GB RAM ama ne, 4800MHz mi, 1600MHz mi? Bütün sistemini detaylı bir şekilde yaz, A'dan Z'ye kadar.

Normal modelinde HDD var yandı o sonra yeni taktik ssd varmı bilmiyorum
Laptoplarda güç kullanmama sorunu genellikle sıcaklıktan kaynaklı oluyor. Sıcaklık değerlerin nasıl? Normalmi?

Normal modelinde HDD var yandı o sonra yeni taktik ssd varmı bilmiyorum
bende bilgisayarı ilk aldığımda kasıyordu gpu %0 yazıyordu işlemci %100 falandı driver indirdim gpu çalıştı

Dostum "i5 ve 6 GB RAM" yazmak ile bitmiyor iş. İ5 ama ne, 10600K mı, 650 mi? 6 GB RAM ama ne, 4800MHz mi, 1600MHz mi? Bütün sistemini detaylı bir şekilde yaz, A'dan Z'ye kadar.
İ5 3. Nesil 6 GB ram 1600 MHz 2 tane ekran kartı gözüküyor Intel HD grapics bide 725 m

bende bilgisayarı ilk aldığımda kasıyordu gpu %0 yazıyordu işlemci %100 falandı driver indirdim gpu çalıştı
Driverleri indirdim

Laptoplarda güç kullanmama sorunu genellikle sıcaklıktan kaynaklı oluyor. Sıcaklık değerlerin nasıl? Normalmi?
Normal

Adam ekran kartı ile hdd'yi karıştırıyor nereden bilsin detaylı özelliklerini :D

Bazen kasıyor 40 kere kapa aç yapıyorum sonra kasmıyor sonra gene oluyor 1 hafta sonra kasmadigi zaman fanlar öküz gibi dönüyor ve hiç ısınmıyor altında soğutucu var zaten ama eğer o kasdigi zaman olursa fanlar dönmüyor ve ısınıyor ama az

Adam ekran kartı ile HDD'yi karıştırıyor nereden bilsin detaylı özelliklerini :D
Benim bilgisayarım değildi babam verdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,888
Üyeler
191,180
Son üye
daishee
Geri