hangi switchli klavye almalıyım

Mona Lisa

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
342
yeni pc alıcam yayın açmayı düşünüyorum blue switch çok seiviyorum genel olarak fps oynuyorum ama pc alırsam her türden oyun oynicam blue switch bi klavye almam mı mantıklı olur yoksa red mi (kahverengi de olabilir ) red switchli klavye hiç kullamadığım için bilmiyorum

Red almanızı öneririm. Hem Blue kadar baş ağırtmıyor hem hissiyatı hoş.

sakın cherry mx alma kırmızı almayacaksan ve benim önerim rk61 red switchdir

Kırmızı al

kırmızı ama hiç basıyomuşsun gibi hissettirmiyo diye durdum
Post automatically merged:

kahverengi nasıl
Hissiyat olarak Mavi, ses olarak Kırmızı diyebilirim. Blue'nun sessiz hali gibi düşün yani.

Hissiyat olarak Mavi, ses olarak Kırmızı diyebilirim. Blue'nun sessiz hali gibi düşün yani.
o zaman kahverengi aliyim önerebiliceğin bi marka model var mı bütçem en fazla 270 ama black friday i beklicem ona gööre indirime girebiliceğini düşündüğünüz bi model varsa yazarsanız mutu olurumm

o zaman kahverengi aliyim önerebiliceğin bi marka model var mı bütçem en fazla 270 ama black friday i beklicem ona gööre indirime girebiliceğini düşündüğünüz bi model varsa yazarsanız mutu olurumm
James Donkey 610S'e bakabilirsin.

yeni PC alıcam yayın açmayı düşünüyorum blue switch çok seiviyorum genel olarak fps oynuyorum ama PC alırsam her türden oyun oynicam blue switch bi klavye almam mı mantıklı olur yoksa red mi (kahverengi de olabilir ) red switchli klavye hiç kullamadığım için bilmiyorum
red kullanıyorum hissiyatı ve sesi gayet hoş. red alınablir

ayrıca bu klavyeyi eskittikten sonra da brown switch deneyeceğim. sesi redden az daha sessiz deniyor ki bu benim için daha iyi

bu iki switch iyidir benim fikrimce

red kullanıyorum hissiyatı ve sesi gayet hoş. red alınablir

ayrıca bu klavyeyi eskittikten sonra da brown switch deneyeceğim. sesi redden az daha sessiz deniyor ki bu benim için daha iyi

bu iki switch iyidir benim fikrimce
önerdiğin bi marka model var mı ?

Geri