RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,926
%50 uygun muİlk getiren benim, markadan hissemi alırım.
%50 uygun muİlk getiren benim, markadan hissemi alırım.
Helal.Alıntıyı görüntüle
Aylaar sonra gelen güncelleme, kontrol edeyim dedim %95 çıktı sağlığıFakat hız testinde herhangi bir eksiklik yok disk %93 dolu olmasına rağmen.
Baya iyi değerlerAlıntıyı görüntüle
Aylaar sonra gelen güncelleme, kontrol edeyim dedim %95 çıktı sağlığıFakat hız testinde herhangi bir eksiklik yok disk %93 dolu olmasına rağmen.
Bu forumun yöneticileri ile bu şekilde konuşursan karşında beni bulursunHelal.
Ban yiyelim dedikBu forumun yöneticileri ile bu şekilde konuşursan karşında beni bulursun![]()
![]()
Yoo.Bu forumun yöneticileri ile bu şekilde konuşursan karşında beni bulursun![]()
![]()
360 gb ssd mı varmısTürkiye'de 360 GB SSD kullanan 2-3 kişiden biriyim orası ayrı![]()
Hocam HDD Sentinel (Standart) indirip onun da görüntüsünü atar mısınız?Alıntıyı görüntüle
Zamanında Çin'den alışveriş yapabiliyorken çok şey aldım. Şu an 1 yılı aşmıştır bir şey almayalı...360 gb ssd mı varmıs)
Egosu tavan yapmış(!)Bu forumun yöneticileri ile bu şekilde konuşursan karşında beni bulursun![]()
![]()
Hocam HDD Sentinel (Standart) indirip onun da görüntüsünü atar mısınız?
Download Hard Disk Sentinel
Download Hard Disk Sentinel, Professional, Trial, DOS, Linux versionswww.hdsentinel.com