2000 tl ye kadar pubg için telefon önerisi

71727

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Reaksiyon skoru
39,170
Merhaba arkadaşlar bu konuyu technopat tada açmıştım ne yazıkki birinin 3310 önerdikten sonra konu hortladı :D şimdi sizden tavsiyeler bekliyorum (redmi note 8 pro dışında ) önerebileceğiniz telefon var mı şimdiye kadar hep samsung kullandım arayüzünede alıştım ona göre samsunguda dikkate alarak bir fp telefon önerisi olan varsa alalım pubg oynayacağım ona göre bir işlemci tercih ederseniz sevinirim.

Note 8 pro en mantıklı tercih dostum.

Meizu note 9 alabilirsin yada note 8 pro

Yakında Xiomi Redmi Note 9 Pro çıkacak onu ya da Redmi Note 8 Pro alabilirsin.

Yakında Xiomi Redmi Note 9 Pro çıkacak onu ya da Redmi Note 8 Pro alabilirsin.
Arkadaşlar hepiniz note 8 pro önermişsiniz ama şimdi birde şöyle dez avantajları var telefonun ben kendim denedim işlemcisi yanıyor resmen telefonu tutamadım sıcaklığından çok fazla güç tüketiyor oyun oynarken bu iki birde kamyonet gibi telefon ağır kalın ben bir samsung fanboyu değilim ama redmi note 8 pro kadarda ısınan telefon görmedim şöyle iki telefon buldum nasıldır biri meizu 16xs diğeride galaxy m40 ikisindede sd 675 var 6gb ram pubg de işimi görürmü yoksa eski amiral gemilerine mi yönelmeliyim (3 4 yılda bir telefon değiştiren biriyim)

Arkadaşlar hepiniz note 8 pro önermişsiniz ama şimdi birde şöyle dez avantajları var telefonun ben kendim denedim işlemcisi yanıyor resmen telefonu tutamadım sıcaklığından çok fazla güç tüketiyor oyun oynarken bu iki birde kamyonet gibi telefon ağır kalın ben bir samsung fanboyu değilim ama redmi note 8 pro kadarda ısınan telefon görmedim şöyle iki telefon buldum nasıldır biri meizu 16xs diğeride galaxy m40 ikisindede sd 675 var 6gb ram pubg de işimi görürmü yoksa eski amiral gemilerine mi yönelmeliyim (3 4 yılda bir telefon değiştiren biriyim)
Abimde pocophone var sd845 pubg harika oynatıyor fakat kasadan dolayı ısınıyor baya mi8 bakabilirsiniz

Alabilirsin istersen pro ya kaçmadan kulaklık girişi de var ayrıca gayet sağlam bir telefon. 1700 TL ye gayet uygun olabiliyor.

a50 kullanıyorum kasma yok denecek kadar az

Isındığını düşünüyorsan redmi note 8 al hem daha ucuz hem daha kibar hem de işlemcisi mediatek değil snapdragon ve yine sizi hiç üzmeyecek bir pubg performansı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri