2060 kesinlikle tercihim olurdu. Rtx ve dlss teknolojilerini bünyesinde barındırıyor ve artık driverleri 1 tık daha önde 5600xt ye göre o yüzden ne olursa olsun 2060 alırdım ayrıca denetim masasını fln da çok seviyorum amd ye göre daha basit ve kullanışlı.Merhaba Arkadaşlar,
Merakımdan soruyorum bunu, sistem araştırmamda bana büyük katkısı olacak sizce hangisi daha iyi "+" ları "-"leri nelerdir?
Bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler!
NOT: Herhangi bir marka olabilir!
kanki büyçe varsa nvidia ve rx 5000 serisinde hep şikayet görüyorum ben 1660 super kullanıyorum gayet guzlMerhaba Arkadaşlar,
Merakımdan soruyorum bunu, sistem araştırmamda bana büyük katkısı olacak sizce hangisi daha iyi "+" ları "-"leri nelerdir?
Bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler!
NOT: Herhangi bir marka olabilir!
alacagın yere göre değişir ben sistemi vatandan aldım pahalı tutuyo ama itopyadan alırsan rahat toplarsn mesela güven meselesi ben elden almak istedmPeki 7000 TL lik bir bütçem var RTX 2060'lı bir sistem toplanabilir mi? (ya da hazır)
imza kısmımdaki sistem sana yeter msi bir 2060 takablrsn ama bu sistem gayet tatmin ediciEvet aklımda GTX 1660 Super'li bir sistem var ama pahalı biraz RTX 2060 toplanır mı acep?
https://www.gaming.gen.tr/urun/5986...6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/Peki 7000 TL lik bir bütçem var RTX 2060'lı bir sistem toplanabilir mi? (ya da hazır)
Evet aklımda GTX 1660 Super'li bir sistem var ama pahalı biraz RTX 2060 toplanır mı acep?