RX 5600 XT EVO vs RTX 2060

Quasi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
492
Merhaba Arkadaşlar,
Merakımdan soruyorum bunu, sistem araştırmamda bana büyük katkısı olacak sizce hangisi daha iyi "+" ları "-"leri nelerdir?
Bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler! :)
NOT: Herhangi bir marka olabilir!

Merhaba Arkadaşlar,
Merakımdan soruyorum bunu, sistem araştırmamda bana büyük katkısı olacak sizce hangisi daha iyi "+" ları "-"leri nelerdir?
2060 kesinlikle tercihim olurdu. Rtx ve dlss teknolojilerini bünyesinde barındırıyor ve artık driverleri 1 tık daha önde 5600xt ye göre o yüzden ne olursa olsun 2060 alırdım ayrıca denetim masasını fln da çok seviyorum amd ye göre daha basit ve kullanışlı.

Rtx 2060 daha mantıklı olur.
Dlss ve ray tracing teknolojisi var.
Ayrıca rx 5000 serisinde habire problem çıkıyor.
Forumda sıklıkla rastlıyorum.
Ekran yeşil oldu,gpu çok ısınıyor,fazla fps düşüşü var,sistem açılmıyor,mavi ekran veriyor gibi gibi.

Hmm o zaman RTX 2060 tercih etmek iyi olabilir..

Yani bütçen varsa RTX 2060 alabilirsin. Bütçen yoksa RX 5600 XT alabilirsin ancak RX 5600 XT'de Ray Tracing yoktur.
RTX 2060'ın +'sı;
Ray Tracing teknolojisine sahip. Bunun ne olduğunu internetten araştırabilirsin.

RX 5600 XT'nin +'sı ucuz olmasına rağmen RTX 2060 ile aynı güçte olması.

Bana göre 5600xt çünkü performans olarak rahatça ileride. Giriş seviyesi bir rtx ekran kartı almak saçma geliyor bana. Şua piyasada toplasan 20 tane rtx destekli oyun ya var ya yoktur. Ve bu olan oyunlarda rtx açıp 60 fpste sürünmek saçma. Şuan 2060ın seçilmesinin tek sebebi driver ve dlss olabilir. Driver konusunda da amd artık 5600xt için hataları yok denecek kadar azalttı daha ben herhangi bir problemle karşılaşmadım 3 aydır 5600xt rog strix kullanıyorum. Ve çok daha ucuz olması bir +sı

Peki 7000 TL lik bir bütçem var RTX 2060'lı bir sistem toplanabilir mi? (ya da hazır)

Merhaba Arkadaşlar,
kanki büyçe varsa nvidia ve rx 5000 serisinde hep şikayet görüyorum ben 1660 super kullanıyorum gayet guzl

kanki büyçe varsa nvidia ve rx 5000 serisinde hep şikayet görüyorum ben 1660 super kullanıyorum gayet guzl
Evet aklımda GTX 1660 Super'li bir sistem var ama pahalı biraz RTX 2060 toplanır mı acep?

Peki 7000 TL lik bir bütçem var RTX 2060'lı bir sistem toplanabilir mi? (ya da hazır)
alacagın yere göre değişir ben sistemi vatandan aldım pahalı tutuyo ama itopyadan alırsan rahat toplarsn mesela güven meselesi ben elden almak istedm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet aklımda GTX 1660 Super'li bir sistem var ama pahalı biraz RTX 2060 toplanır mı acep?
imza kısmımdaki sistem sana yeter msi bir 2060 takablrsn ama bu sistem gayet tatmin edici

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,005
Üyeler
191,201
Son üye
MASTERFF
Geri