Serhat ''FurBauZz''
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 694
Okullar açılıyor 5 ve 9. sınıflarda bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler?Bu Covid zamanı mantıklımıydı sizce?Ya yeterince önlemler alınmazsa...
Ülke'nin durumu daha kötüye gidicek bu okulların kalabalıklaşmasıyla bence.Virüs artıcağı kadar arttı zaten açsalar da aynı açmasalar da
Her zaman kötüye gidiyor zatenÜlke'nin durumu daha kötüye gidicek bu okulların kalabalıklaşmasıyla bence.
Okullar fena tetikleyecek gibi geliyor,hiç hayra alamet değil gibi duruyor.Her zaman kötüye gidiyor zaten![]()
yani şöyle bir bakarsak ne zaman iyi oldu ki bizim ülkemizin hali kurulduktan beriÜlke'nin durumu daha kötüye gidicek bu okulların kalabalıklaşmasıyla bence.
Bu da doğru.yani şöyle bir bakarsak ne zaman iyi oldu ki bizim ülkemizin hali kurulduktan beri
Sınavlar var bide 1 tane konu bilmiyom dahaOkullar fena tetikleyecek gibi geliyor,hiç hayra alamet değil gibi duruyor.![]()
kaça gidiyorsun?Bu da doğru.
9 a geçtim.kaça gidiyorsun?
online diye bişey çıkardılar 42 kişilik sınıfta derse 17-18 işi geliyor eee? geri kalan ögrenciler adamın belki interneti yok belki tablet tel pc si yokSınavlar var bide 1 tane konu bilmiyom daha![]()
Evet online derslere katılmayınca çok sıkıntı oluyor sınavda afallar insan,Allah'tan girebildiğim kadar giriyorum ben.Sınavlar var bide 1 tane konu bilmiyom daha![]()
Onu bırak tablet pcsi olan da bişey anlamıyor bide sınav olucak 1-2 haftayaonline diye bişey çıkardılar 42 kişilik sınıfta derse 17-18 işi geliyor eee? geri kalan ögrenciler adamın belki interneti yok belki tablet tel PC si yok