R5 1600 Af Overclock

ronark

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba, işlemcime oveeclock yapmak istiyorum. Nasıl yapıldığı hakkında tecrübelerinizi bekliyorum.

Sistem
R5 1600 AF
B450m S2H
Gskıll 8Gb 3000mhz
RX 500 4GB

Not:Bu sisteme gereksiz, bu sisteme yapılmazcılar lütfen hiç yazmasınlar. Overclock yapmayı merak ediyorum ve öğrenmek istiyorum.

stok soğutucu mu ?

Bu işlemci oc yapılacak işlemci değil yapılır aslında ama çok ısınır ve voltajı çok sever.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu işlemci oc yapılacak işlemci değil yapılır aslında ama çok ısınır ve voltajı çok sever.
4.0 yapabilirsin aslında ama stoc soğutucuyla olmaz

stok soğutucu mu ?
Evet ama 1 ay içerisinde kule tipi gelecek hocam

4.0 yapabilirsin aslında ama stoc soğutucuyla olmaz
BIOS arayüzündeki ayarlarda çok bir bilgim yok ufak ufak denedim mhz yükselterek stabil bir şekilde çalıştı cbp değerine denk şekilde, fakat voltaj işini beceremedim tam olarak

BIOS arayüzündeki ayarlarda çok bir bilgim yok ufak ufak denedim mhz yükselterek stabil bir şekilde çalıştı cbp değerine denk şekilde, fakat voltaj işini beceremedim tam olarak
o zaman kule tipi soğutucuyu bekleyip daha stabil bir O.C yapın derim

@kandes22 aktifse size yardımcı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,358
Üyeler
186,875
Son üye
Edip bozkuş
Geri