R5 3600 Soğutucu

Simurg

80+
Reaksiyon skoru
65
Merhaba, R5 3600 için bir soğutucuya ihtiyacım var.

Aşırı overclock yapmıyorum sadece otomatik ghz artışı var bunu biostan kapatıp sabitleyip daha serin bir sistem yapabilirim ancak performans düşüşü olduğu için pek içim el vermiyor.

Anakart MSI B450M A PRO MAX.
Kasa MSI MAG FORGE 100R.

Max Bütçe: 250.

Aşırı overclock yapmıyorum sadece otomatik ghz artışı var bunu biostan kapatıp sabitleyip daha serin bir sistem yapabilirim ancak performans düşüşü olduğu için pek içim el vermiyor.

Kasa MSI MAG FORGE 100R.

Cooler Master Hyper 410R
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa MSI MAG FORGE 100R.

Marka takintin yoksa 92mm olan herhangi bir cpu cooler alırsın burda fanin rpm önemli daha çok

Cooler Master Hyper 410R

Marka takintin yoksa 92mm olan herhangi bir cpu cooler alırsın burda fanin rpm önemli daha çok

Marka takıntım kesinlikle yok amacım tamamen düşük maliyetle yüksek performans alabilmek bütçemi oldukça aştım bu yüzden uygun fiyatlı olup performansı iyi olan soğutucuya yöneliyorum.

Cooler Master Hyper 212 de bakabilirsin ama tavsiyem biraz daha para biriktirip Arctic Freezer e34 alman.

Cooler Master Hyper 212 de bakabilirsin ama tavsiyem biraz daha para biriktirip Arctic Freezer e34 alman.

Hocam aşırı hız aşırtma yapmıyorum yani oyunları da zaten uzun soluklu oynamıyorum max 2 3 saat. Bu yüzden çok fazla bütçeyi aşmak istemiyorum yoksa kalitesine diyecek bir şey yok ancak benim için fazla uçuk.

Arctic Freezer 34 Esports Duo'yu tavsiye ederim. Aynı işlemciyle Cinebench R20 testinde 70 dereceye sabitlendi.

İndirime girmesini bekleyebilirseniz. İyi olur aslında.

Arctic Freezer 34 Esports Duo'yu tavsiye ederim. Aynı işlemciyle Cinebench R20 testinde 70 dereceye sabitlendi.

İndirime girmesini bekleyebilirseniz. İyi olur aslında.

Diğer önerileri de göz atıp o şekilde yapabilirim 2 3 ay stokla idare eder nasıl olsa.

Hocam aşırı hız aşırtma yapmıyorum yani oyunları da zaten uzun soluklu oynamıyorum max 2 3 saat. Bu yüzden çok fazla bütçeyi aşmak istemiyorum yoksa kalitesine diyecek bir şey yok ancak benim için fazla uçuk.
O zaman Hyper 212 senin işini görür diye düşünüyorum.

Eğer çok zorlamak istemiyorsanız da Hyper 212 Evo ya da Black Edition alabilirsiniz. Fakat Freezer 34 daha iyi bir soğutucudur.

ARTTIC FREEZER 34 Esports DUO çok iyidir.

Bütçen yetiyor ise Arctic Freezer 34 eSports DUO
O kadar para veremem diyorsan onun yarı fiyatına Thermaltake UX100 alabilirsin.

Şu an sistemim de 8GB ram mevcut. Yükseltmeyi ram den yana mı kullanayım sizce soğutucudan yana mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,822
Üyeler
189,734
Son üye
Cengiz.turk
Geri