Yardım Ping Problemi.

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar ben TurkNet 35 Mb/s internetini bağlattı.SpeedTest üzerinden yaptığım testlerde 30 Mb/s'lerde çıkıyordu buraya kadar eyvallah.Ancak oyunlarda Pc: (Ball 3D) Telefon: (Mobile Legends-PUBG)
Ping problemi yaşıyorum.ASUS DSL-N16P modemini kullanıyorum.Evde toplamda 6 cihaz bağlı toplamda.Özellikle Wi-Fi anlamında çok büyük sıkıntılarım var.Modem arayüzüne baktığımda
SNR Margin:25.4
DB değeri modemin yanında olmama rağmen çok yüksek,bu durumu nasıl çözebilirim.

Ekler

• Ekran Alıntısı2.webp
    Ekran Alıntısı2.webp
    20 KB · Hit: 89
Arkadaşlar ben TurkNet 35 Mb/s internetini bağlattı.SpeedTest üzerinden yaptığım testlerde 30 Mb/s'lerde çıkıyordu buraya kadar eyvallah.Ancak oyunlarda Pc: (Ball 3D) Telefon: (Mobile Legends-PUBG)
Ping problemi yaşıyorum.Asus DSL-N16P modemini kullanıyorum.Evde toplamda 6 cihaz bağlı toplamda.Özellikle Wi-Fi anlamında çok büyük sıkıntılarım var.Modem arayüzüne baktığımda
menzil genişleticide problem olabilir

Bazen operatörleri arayıp sövmen gerekiyor o zaman düzelir :d aynı sorun bendede vardı aradım operatöre sövdüm saydım düzelttiler

MAC adreslerini paylaşmayın. https://www.speedtest.net sitesinden hız testi yapıp, ekran görüntüsü paylaşın. Wireless bağlantıdan, kablolu bağlantı gibi verim alabilmek istiyorsanız; modeminizi ve cihazlarınızı AC uyumlu almanız gerekiyor. Çift kanallı ve 750 mbps veya üzerinde bir modem, işinizi görür. Yine de kablolu bağlantıdaki gibi düşük ping süreleri göremeyebilirsiniz.

Ping problemi yaşıyorum.Asus DSL-N16P modemini kullanıyorum.Evde toplamda 6 cihaz bağlı toplamda.Özellikle Wi-Fi anlamında çok büyük sıkıntılarım var.Modem arayüzüne baktığımda
türknetmi türknetin altyapısı türktelekomun altyapısı türktelekom=ping not upload abim türktelekom çağrı merkezinde çalışıyortürknet ekibine bi adam derdini anlatıyor diyorki türk telekom ekipleri gelcek bu adamda gidip türk telekomu arıyo türk telekomda diyoki siz TÜRKNETSİNİZ TÜRKTELEKOM DEİL kısacası bağlatmanız gereken en son markayı bağlatmışsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazen operatörleri arayıp sövmen gerekiyor o zaman düzelir :d aynı sorun bendede vardı aradım operatöre sövdüm saydım düzelttiler
bakın operatörlere deil markaya sövün bu konuda hassasım abimde müşteri temsilcisi ona sövünce elinize ne geçiyo TÜRKTELEKOM KULLANMAYIN benim abi türktelekom çalışanı ama kablonet kullanıyo çünkü=TÜRKTELEKOM BERBAT

Konuyla alakası olmayan tartışma ortamı yaratıyorsunuz.

Santrale olan uzaklığın nedir? Turknet Online İşlemler/Teknik Bilgiler
Oyunlarda ve boştayken kaç ms ping alıyorsun?

bendede Asus DSL-N16P modem var ,ve türknet 35mb/s internetini kullanıyorum ikimizinde aynı .wifi aracılığıyla test yaptyğımda 30 mb gösteriyor,1.ekran Görüntüsünde Bağlantı Kalitesi-52 dbm yazıyor benimde aynı bağlantı kalitesi

bendede Asus DSL-N16P modem var ,ve türknet 35mb/s internetini kullanıyorum ikimizinde aynı .wifi aracılığıyla test yaptyğımda 30 mb gösteriyor,1.ekran Görüntüsünde Bağlantı Kalitesi-52 dbm yazıyor benimde aynı bağlantı kalitesi
Acaba sorun modem kaynaklı mıdır diye düşünmeye başladım oysa ki DA'nin de önerdiği F/P bir modem diye gözüm kapalı aldım.Eğer bir çözüm alırsam sana da geri dönüş yaparım ne bu DBm'den çektiğimiz...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,557
Üyeler
187,700
Son üye
wexxx
Geri