RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,926
Şuan normal. Turktelekom kaynaklıymış sorun geldiler bir iki şey yaptılar düzeldi.gıdım gıdım![]()
Şuan normal. Turktelekom kaynaklıymış sorun geldiler bir iki şey yaptılar düzeldi.gıdım gıdım![]()
iyi iyi :dŞuan normal. Turktelekom kaynaklıymış sorun geldiler bir iki şey yaptılar düzeldi.
benim millenicom da şole diyor
alt yapınız kaç kaadar kaldırıyor?benim millenicom da şole diyor Alıntıyı görüntüle
benim millenicom da şole diyor Alıntıyı görüntüle
İnternet Altyapı Sorgulama & Fiber Altyapı Sorgulama | Millenicom
İnternet altyapısını kontrol etmek, alabileceğiniz maksimum internet hızını ve size uygun paketlerimizi öğrenmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.milleni.com.tr
85 liralık hizmeti alabilirsiniz. 35mbit Down 6 mbit upload veriyor. 109 liralığı alırsanız 75/8 alırsınız ama çok da gerekli değil
skınıtı çıkar mı85 liralık hizmeti alabilirsiniz. 35mbit Down 6 mbit upload veriyor.
Çıkmaz. Çıkarsa da (Ki sanmıyorum) Taahhüt olmadığı için istediğiniz zaman çıkabiliyorsunuz 1 TL ödemeden. Zaten kullananlar memnunskınıtı çıkar mı
24 lük pakette 3 uploadtürktelekom gamer paketinde 20mbps lik var 90 TL onu almayı planlıyorum ama upload durumunu bilmiyorum kullanan varsa diye araştırıyorum
Türk telekom'da 24Mbps paketlerde 6Mbps Uploadın Olur.türktelekom gamer paketinde 20mbps lik var 90 TL onu almayı planlıyorum ama upload durumunu bilmiyorum kullanan varsa diye araştırıyorum
yanlış. doğrusunu üstte yazdım.24 lük pakette 3 upload
50 de 4 upload(galiba)
ama millenicomda 35 e 6 galiba ona bakabilirsn
millenicom almayı düşünüyorumTürk telekom'da 24Mbps paketlerde 6Mbps Uploadın Olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yanlış. doğrusunu üstte yazdım.
pandemi döneminde olacak ama ?Türk telekom'da 24Mbps paketlerde 6Mbps Uploadın Olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yanlış. doğrusunu üstte yazdım.