Red Dead Redemption 2 Donup Kapanma sorunu.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Yeet

80+
Reaksiyon skoru
11
Oyunu dün gece indirdim kurulumunu da yaptım açtım 10 dakika oynadım 50 fps altına düşmedim yüksek ayarlarda fakat oyun bi anda donup kapanıyor hata kodu vs. hiç bi şey vermiyor alt tab atmayı deniyorum atmıyor sonra görev yöneticisinden kapatıyorum. Bi çözüm gördüm adam CPU limit yapın demiş onu da denedim fakat yine çöktü ve sanırım program doğru çalışmadı. Benim kilitlediğim limit 90 iken CPU yine 93 95 e çıktığını gördüm bu sorunun çözümü varmıdır acaba?(çökme sorununun)

Oyunu dün gece indirdim kurulumunu da yaptım açtım 10 dakika oynadım 50 fps altına düşmedim yüksek ayarlarda fakat oyun bi anda donup kapanıyor hata kodu vs. hiç bi şey vermiyor alt tab atmayı deniyorum atmıyor sonra görev yöneticisinden kapatıyorum. Bi çözüm gördüm adam CPU limit yapın demiş onu da denedim fakat yine çöktü ve sanırım program doğru çalışmadı. Benim kilitlediğim limit 90 iken CPU yine 93 95 e çıktığını gördüm bu sorunun çözümü varmıdır acaba?(çökme sorununun)
cracklimi? değilse nereden aldiniz

İşlemci ısındığı için kapanıyor

Crackli fakat crackli olmayanlarda aynı sorun ile karşılaşıyormuş
Oyunu kıranların Dosya doğrulama servisleri vardır (!) git bak burdan kimse yardım edemez sana

hata vermeden kapanıyor overlcok yaptınız mı belkı stabıl degılrı bır parca crack oldugu ıcın cozumu tam veremem crack karsı oldugumdan degıl dosyalar eksıkmı dır degl mıdır bılmıyorum eksık olsa ne yapacaksın dosya dogrulama yok

Beyler sıkıntı benim değil arkadaşımın ben paralı aldım crackli kullanan ben değilim cevap veremezmisiniz veremeyecekseniz söyleyin de arkadaşlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve işlemcim 73 derece gördüm en fazla overlock da yok

Torentden indirdim demedim sana Epic Gamesde indirimdeydi torentten indirip fitgirl kurulumunu bekleyecek vaktim yok.

Ve belirttiğim gibi sıkıntı yaşayan ben değilim.
Ozaman oyun dosyalarını doğrula

Benimki orijinal bende sıkıntı yok knk

Sadece ben oynadım oyunu arkadaşım da dedi ki oyun kırılmış indiriyorum sen bilirsin dedim akşam indirmiş kurmuş şimdi böyle yazdı crackli için yardım edilemez mi yani ?

Ozaman oyun dosyalarını doğrula
Sıkıntı benim değil kanka anlatamıyorum sanırım sana.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri