Bir Anlık Gaza Gelmemim Sonucu

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
914
Arkadaşlar şimdiden ufacık bir fikir bile verebilen herkese çok teşekkür ediyorum.
Ben bu sene liseye yeni geçtim.Malum virüs yüzünden okulada gidemedik.Uzaktan eğitim sürecinde ID vs fln için gruplar oluşturuldu.Geçen gün edebiyat hocamız 29 Ekim için bir etkinlik düzenlediğini kimlerin katılabileceğini sordu whatsapp tan.Ben hevesli değilim zaten ilkokulda da 23 Nisan gösterilerine bile bazen hiç bazen zorla katılıyordum.Katılmadım ilk başta.Sonra edebiyat dersinde hoca bu konu hakkında konuşuyordu.İşte cuma günü gelebilecek gönüllüler istiyorum dedi.Bizim 8 kişilik arkadaş grubuz var 4 kişi fln. ben gelirim hocam dedi.Bu 4 kişiden 3ü kız dı.Hoca birde erkek gönüllü istiyorum dedi.Ben bir aptallık edip ben gelebilirim hocam dedim.Dedim ve şuan bu konuyu açıyorum.:(
Neyse devam edeyim işte dün prova için okula gittik.Ben zaten çok çabuk heyecanlanan biriyim provada ellerim buz kesti zaten.Çenem uyuştu ağzımı çok zor oynattım.Neyse sonra okulun kütüphanesinden çıkıp şiiri okuyacağımız merdiven basamaklarına çıktık.Ve ne oldu tahmin edin hoca beni en öne koydu.Merdivenler desen zaten yüksek değil en fazla 10 basamak falan birde hemen 6-7 adım önümüzde bütün okul olacak ben en alt basamaktayım.Bu programda çoğunluk bizim sınıftan onda sıkıntı yok.Amma ve lakin benim en büyük pişmanlığım eski sevgilim benle aynı okulda.Hem bütün okul(9ve12.sınıflar) ve birde eski sevgilimin önünde 29 Ekim kutlaması yapacağım.Ben bunu yazarken bile heyecanlanan "LvdR" pazartesi günü okulda ne yapmalı tavsiye verin lütfenn...

Hasta ol.

Arkadaşlar şimdiden ufacık bir fikir bile verebilen herkese çok teşekkür ediyorum.
Ben bu sene liseye yeni geçtim.Malum virüs yüzünden okulada gidemedik.Uzaktan eğitim sürecinde ID vs fln için gruplar oluşturuldu.Geçen gün edebiyat hocamız 29 Ekim için bir etkinlik düzenlediğini kimlerin katılabileceğini sordu whatsapp tan.Ben hevesli değilim zaten ilkokulda da 23 Nisan gösterilerine bile bazen hiç bazen zorla katılıyordum.Katılmadım ilk başta.Sonra edebiyat dersinde hoca bu konu hakkında konuşuyordu.İşte cuma günü gelebilecek gönüllüler istiyorum dedi.Bizim 8 kişilik arkadaş grubuz var 4 kişi fln. ben gelirim hocam dedi.Bu 4 kişiden 3ü kız dı.Hoca birde erkek gönüllü istiyorum dedi böyle yiğit delikanlı bir lazım dedi.Ben bir aptallık edip ben gelebilirim hocam dedim.Dedim ve şuan bu konuyu açıyorum.:(
Neyse devam edeyim işte dün prova için okula gittik.Ben zaten çok çabuk heyecanlanan biriyim provada ellerim buz kesti zaten.Çenem uyuştu ağzımı çok zor oynattım.Neyse sonra okulun kütüphanesinden çıkıp şiiri okuyacağımız merdiven basamaklarına çıktık.Ve ne oldu tahmin edin hoca beni en öne koydu.Merdivenler desen zaten yüksek değil en fazla 10 basamak falan birde hemen 6-7 adım önümüzde bütün okul olacak ben en alt basamaktayım.Bu programda çoğunluk bizim sınıftan onda sıkıntı yok.Amma ve lakin benim en büyük pişmanlığım eski sevgilim benle aynı okulda.Hem bütün okul(9ve12.sınıflar) ve birde eski sevgilimin önünde 29 Ekim kutlaması yapacağım.Ben bunu yazarken bile heyecanlanan "LvdR" pazartesi günü okulda ne yapmalı tavsiye verin lütfenn...
Bende bu sene geçtim liseye. Yani gaza gelmen biraz kötü olmuş ama eğer provanı yapabiliyorsan engelleyecek bir şey yok. Nolmuş eski sevgilin var okulda. Kıskansın :D.

Çok heyecanlanıyorum ama ne yapmalıyım?

Kanka kendinden hiç emin değilsen ve sürekli yapamayacağım başarısız olup utanıcağım diyorsan hocanı ara ve konuş
Onu hiç yapamam bu saatten sonra programda yaparım yapamam değil ama heyecanımı bastıramıyorum.

Onu hiç yapamam bu saatten sonra yaparım yapamam değil ama heyecanımı bastıramıyorum.
Kanka o heyecanı tecrübe ile geçirebilirsin ne kadar çok sahneye çıkarsan o kadar az heycanlanırsın ama şuan öyle bir ihtimalimiz yok internetten araştırdın mı heyecanımı nasıl geçiririm diye

Ben bu sene liseye yeni geçtim.Malum virüs yüzünden okulada gidemedik.Uzaktan eğitim sürecinde ID vs fln için gruplar oluşturuldu.Geçen gün edebiyat hocamız 29 Ekim için bir etkinlik düzenlediğini kimlerin katılabileceğini sordu whatsapp tan.Ben hevesli değilim zaten ilkokulda da 23 Nisan gösterilerine bile bazen hiç bazen zorla katılıyordum.Katılmadım ilk başta.Sonra edebiyat dersinde hoca bu konu hakkında konuşuyordu.İşte cuma günü gelebilecek gönüllüler istiyorum dedi.Bizim 8 kişilik arkadaş grubuz var 4 kişi fln. ben gelirim hocam dedi.Bu 4 kişiden 3ü kız dı.Hoca birde erkek gönüllü istiyorum dedi.Ben bir aptallık edip ben gelebilirim hocam dedim.Dedim ve şuan bu konuyu açıyorum.:(

• Beğen
Reaksiyonlar: LvdR
Kanka o heyecanı tecrübe ile geçirebilirsin ne kadar çok sahneye çıkarsan o kadar az heycanlanırsın ama şuan öyle bir ihtimalimiz yok internetten araştırdın mı heyecanımı nasıl geçiririm diye
Hayır,ben tek başıma olunca yaparım ezberim falan da iyi de heyecan sıkıntısı var bi araştırayım.

utanılacak, heyecanlanıcak bişi yok zaten ilk başta Bi kere okursan devamı gelir. ilk başta heyecanını bastırmalısın. mesela şey düşün bundan önce illaki daha çok önemli olan ve yine heyecanlandığın Bi olayı düşün. geçip gitti. okuyacağın günden sonra herkes unutucak gibi düşün öyle olur zaten. heyecan iyidir ama çok heyecan kafanı karıştırmana neden olur. neden heyecanlandığını düşün, onun üzerine yoğunlaş. ayrıca sen boşver onu herkesin bir pişmanlığı vardır demi ;)

Onu hiç yapamam bu saatten sonra programda yaparım yapamam değil ama heyecanımı bastıramıyorum.
knk yıllardır kültür merkezlerine gidip şarkı söylerim her yıl banko okul korosundayım hepsinde de heyecanlanırım taktiği kötü şeyler düşünmemeye çalış bir yere odaklan aklına yaşadığın mutlu şeyler gelsin np

• Beğen
Reaksiyonlar: LvdR
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri