isimsizüye
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,277
Tuf dan uzak durun Rx 5000 Serisi alıcaksanız rehberime bakabilirsin https://donanimarsivi.com/forum/konu/rx-5700-xt-rx-5700-alacaklar-dikkatine.17730/#post-162599
Şuan 1660 super ile rx 5700'ü karşılaştırıyoruz ve ekran kartı kısmında da AMD'yi öven AMD fanboyu tipleri hayla anlamış değilim videoyu izledin sanki .Umrumuzda değil FPS'yi görüyorsun galiba, Amd sana ne yaptı ki bu kadar görmüyorsun?
Tabi canım. RTX nedir? RTX'dir dimi FPS'i 120'den 1200'e çıkarır. Bu nasıl bir varsayımdır?Kardeşim rx ve rtx konuşuyoruz bize GTX onerme
Karşılaşılan sorunda kenara atılacak seviyede değil.Anladım. Alipta memnun olanlar da var olmay
Kankam ona bakılırsa rx5700xt of yapılınca rtx 2080 serisine yaklaşıyor o zaman biz 2080 serisi almayalım rx5700xt alıp oc yapalım. Böyle bir mantık yok ki? Yaklaşması doğal olarak olucaktir. Sen rtx ile Amd HD serisini kıyaslamiyorsun ki arada kocaman fark olsun
Kardeşim yaptigin yorum net aciklasana anlamadimTabi canım. RTX nedir? RTX'dir dimi FPS'i 120'den 1200'e çıkarır. Bu nasıl bir varsayımdır?
Karşılaşılan sorunda kenara atılacak seviyede değil.
RTX teknolojisini neden bu kadar önemseyip büyütüyorsun? Biz burada RX 5700'in performans konusunda üstünlüğünü konuştuk.Kardeşim yaptigin yorum net aciklasana anlamadim
Wtf??? Çok fark yok mu? RTX2060S'e fark atıyor.Şuan 1660 super ile rx 5700'ü karşılaştırıyoruz ve ekran kartı kısmında da AMD'yi öven AMD fanboyu tipleri hayla anlamış değilim videoyu izledin sanki .aralarında çok fark yok.
Ayn ayn sen hakılsın.Wtf??? Çok fark yok mu? RTX2060S'e fark atıyor.
Beynini kullanarak bakarsan neredeyse bütün oyunlarda daha iyi.Ayn ayn sen hakılsın.![]()
![]()
![]()
![]()
böyle trollükte arşa ermiş kişiler neden hep bu forumda toplanıyor anlamış değilim gören diyecek kendisi 5700 XT kullanıyor daha kartların nasıl bir şey olduğunu bile bilmiyor 2060 super'e fark atıuyormuş BF 5'ten mi bahsediyorsun sen? orada fark atması normal git genel perforamsna bak % olarak hesapla OC testini attım referasn modlei kartta performasnları eşit ve galaxta solluyor biliyoruş gibi sanıp yorum yapma git araştır...
tmm krdşm sen haklısın ben kanıt gösteriyorum sen sadece konuşuyorsun.Beynini kullanarak bakarsan neredeyse bütün oyunlarda daha iyi.