Yardım Rtx vs rx hangisi

bilmiyorum ama karşılaştırmalara bi bak istersen

Son düzenleme:
Umrumuzda değil FPS'yi görüyorsun galiba, Amd sana ne yaptı ki bu kadar görmüyorsun?
Şuan 1660 super ile rx 5700'ü karşılaştırıyoruz ve ekran kartı kısmında da AMD'yi öven AMD fanboyu tipleri hayla anlamış değilim videoyu izledin sanki .:D aralarında çok fark yok.

Kardeşim rx ve rtx konuşuyoruz bize GTX onerme
Tabi canım. RTX nedir? RTX'dir dimi FPS'i 120'den 1200'e çıkarır. Bu nasıl bir varsayımdır?
Anladım. Alipta memnun olanlar da var olmay
Kankam ona bakılırsa rx5700xt of yapılınca rtx 2080 serisine yaklaşıyor o zaman biz 2080 serisi almayalım rx5700xt alıp oc yapalım. Böyle bir mantık yok ki? Yaklaşması doğal olarak olucaktir. Sen rtx ile Amd HD serisini kıyaslamiyorsun ki arada kocaman fark olsun
Karşılaşılan sorunda kenara atılacak seviyede değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
RTX kartlar yayın ve blender konusunda da soluyor oyun performansında ise iyi bir OC ile geçiyorlar ya da bazı yerlerde eşitler ama RTX özelliği yine de iyi.

Şuan 1660 super ile rx 5700'ü karşılaştırıyoruz ve ekran kartı kısmında da AMD'yi öven AMD fanboyu tipleri hayla anlamış değilim videoyu izledin sanki .:D aralarında çok fark yok.
Wtf??? Çok fark yok mu? RTX2060S'e fark atıyor.

Wtf??? Çok fark yok mu? RTX2060S'e fark atıyor.
Ayn ayn sen hakılsın. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: 😂 😂 böyle trollükte arşa ermiş kişiler neden hep bu forumda toplanıyor anlamış değilim gören diyecek kendisi 5700 XT kullanıyor daha kartların nasıl bir şey olduğunu bile bilmiyor 2060 super'e fark atıuyormuş BF 5'ten mi bahsediyorsun sen? orada fark atması normal git genel perforamsna bak % olarak hesapla OC testini attım referasn modlei kartta performasnları eşit ve galaxta solluyor biliyoruş gibi sanıp yorum yapma git araştır...

Ayn ayn sen hakılsın. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: 😂 😂 böyle trollükte arşa ermiş kişiler neden hep bu forumda toplanıyor anlamış değilim gören diyecek kendisi 5700 XT kullanıyor daha kartların nasıl bir şey olduğunu bile bilmiyor 2060 super'e fark atıuyormuş BF 5'ten mi bahsediyorsun sen? orada fark atması normal git genel perforamsna bak % olarak hesapla OC testini attım referasn modlei kartta performasnları eşit ve galaxta solluyor biliyoruş gibi sanıp yorum yapma git araştır...
Beynini kullanarak bakarsan neredeyse bütün oyunlarda daha iyi.

Hocam RX 5700 RTX 2060'dan daha iyi ama TUF serisi sıkıntılı Sapphire ya da MSI Mech almanız daha iyi olur.

Tuf ucuz diye almayın bütçeyi soğutur ama pc yi yakar çok ısınır. Sapphire rx 5700 alıcaksan alabilirsin ama tuf çöp ve rx 5700 rtx2060 dan iyidir

Geri