Rame Dokundum bilgisayar kapandı yardım!

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Bilgisayar da bu ara kapanmalar yaşıyordum occt testi yaparken ramlerin birine dokundum ve bilgisayar kapandı yeniden açılıyor du acaba dedim neden kaynaklandı açılırken bida dokundum bida dondu normal bir durummu bu minicik bir dokunmayla kapanırmı bilgisayar.

Bilgisayar da bu ara kapanmalar yaşıyordum occt testi yaparken ramlerin birine dokundum ve bilgisayar kapandı yeniden açılıyor du acaba dedim neden kaynaklandı açılırken bida dokundum bida dondu normal bir durummu bu minicik bir dokunmayla kapanırmı bilgisayar.
RAM' i oynatmaman lazım

• Beğen
Reaksiyonlar: Chan
Dostum ramler tam oturmamış olabilir.
PC yi kapatıp ramleri tam oturmuşmu bir kontrol et derim, oturmuşsa yuvasında bir sıkıntı vardır anakartı garantisine gönder.

Ram bir an bile temassızlık yaparsa bilgisayar donar, açıp kapatman gerekir.
Yani evet normal bir durum. Ben bilgisayar açıkken ramı çıkartmıştım :)

Minicik bir harekette bile kapanıyormu yani? İki kere dokundum iki kere PC dondu sorun oluşmuşmudur?
Temassızlık olmuştur. PC' yi kapat. Ram' i hafif yuvaya it geri aç. Dokunduğunda gidebilir. Gitmeyebilir de.

Temassızlık olmuştur. PC' yi kapat. Ram' i hafif yuvaya it geri aç. Dokunduğunda gidebilir. Gitmeyebilir de.
Peki bilgisayar kendi kendine kapanıyor sorun ram de olabilirmi hangi testi yapmalıyım aynı model aldım değerler aynı ama biri samsung çip diğeri hynix

Ders olur hocam dokunmaman gerekir bundan sonra. Misal csoynarken vuruldun sınırlendın masaya vurdun buda pc reset attırabilir bilgin olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,239
Üyeler
186,464
Son üye
DoubleeW
Geri