vatanın izlediği yol

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,545
gerçekten bunlar kadar tekelleşmeye başlayan bir marka görmedim
coğu anne babayı kandırıyorlar sahte ilgi ile
aslında aile kazıklandığını bilmiyor
ondan sonra gerçekten üzülüyorum adam vatana güveniyor ama kazık
hepsi demiyorum ama vatandan alanların bir kısmı bu
internet alışverişi vatandan daha iyidir
fiyatı adam 5 k da yapıyor 8k'da çünkü adam oradan alıcak
ama indirimlerde güzel oluyor onba bişey diyemem
ancak iyi sistemler iyi uygun cihazlarda var ancak benim gördüğüm kadari ile normalden hep pahalı
(bu bir görüştür lütfen bunu nesnel görmeyiniz)

Ekler

• 134.jpg
    134.jpg
    293.9 KB · Hit: 52
Ama şöyle düşün herkes kredi kartı kullanamıyor veya 12 ay taksit yapınca fiyat artabiliyor/ taksit olmayabiliyor. Kimi de internet alışverişine hoş bakmıyor. Sorun bilinçsizlik. Tabi ki vatan internetten bir tık daha pahalı satacak ama dozunda! Vatan o dozu kaçırdı cidden.

Ama şöyle düşün herkes kredi kartı kullanamıyor veya 12 ay taksit yapınca fiyat artabiliyor/ taksit olmayabiliyor. Kimi de internet alışverişine hoş bakmıyor. Sorun bilinçsizlik. Tabi ki vatan internetten bir tık daha pahalı satacak ama dozunda! Vatan o dozu kaçırdı cidden.
gitsibn itpyadan alsın ya da gitsin başka teknoloji marketlerinden alsın
vatan pahalı ya

başka teknoloji marketleri ya da bi tanıdığı vasıtası ile internetten alsın ona versin nakit olarak parayı
Hocam aileler güvenmiyor ki kısmen haklılar. 3k para bile az bir mevla değil. Güvenemiyorlar. Sorun ailede değil Vatan'ın tekel olması ve piyasayı mahvetmesinde.

Hocam aileler güvenmiyor ki kısmen haklılar. 3k para bile az bir mevla değil. Güvenemiyorlar. Sorun ailede değil Vatan'ın tekel olması ve piyasayı mahvetmesinde.
heh bende onu demeye çalışıyom

Vatan kazık değil. Vatan pahalı olmak zorunda. Gidiyor AVM’de tonla kira parası ödüyor. Bunun stopajı var, vergisi var, kurumsal giderleri var. Bir sürü personel çalıştırıyor. Maliyetleri yüksek. Öbür X şirketi gidiyor Allah’ın unuttuğu yerde depo tutuyor. İnternetten sipariş alıp yolluyor kargoluyor. Masrafı çok daha düşük. Doğal olarak fiyatlara yansıyor.

Geri