Laptobumum kasası çizildi

Çok aşırı sert çizikler Yok Fakat Çok Var :( Nasıl Bu sorunu giderebilirim Garantiside bitti (Bi Sprey Boya vesaire işe yarayabilirmi) Hiç bu sorunu yaşayıp çözen oluysa yanıt verebilir
Çizik sizi niye bu kadar rahatsız etti ki 😁
Pastel boyayla kapatabilirsiniz çizikleri. Sprey boya yada guaj boya da kullanılabilir.

Çizik sizi niye bu kadar rahatsız etti ki 😁
Pastel boyayla kapatabilirsiniz çizikleri. Sprey boya yada guaj boya da kullanılabilir.
Satmayı düşünüyorum eskimeye başladı zarar vermeden çözümü bulmak istiyorum internette araştırdım tam bilgi bulamadjm

Bu şekilde satmanız daha iyi olacaktır. Kaş yapayım derken göz çıkarabilirsiniz. Hele ki sprey boya tarzı bir şeyle denerseniz orijinalliğini çok bozarsınız.

Değeri çok dusermi tabi alıcıya bağlı bilgisaywr 0 fiyatı 5000tl 4000tl filan 3 yıllık bir de adaptörünü yenileyecem
Bu şekilde satmanız daha iyi olacaktır. Kaş yapayım derken göz çıkarabilirsiniz. Hele ki sprey boya tarzı bir şeyle denerseniz orijinalliğini çok bozarsınız.

Değeri çok dusermi tabi alıcıya bağlı bilgisaywr 0 fiyatı 5000tl 4000tl filan 3 yıllık bir de adaptörünü yenileyecem
Kendim için konuşuyorum, ben öyle bir bilgisayara denk gelsem satın almazdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,230
Üyeler
188,218
Son üye
Berkment
Geri