Sandisk ultra m2 ssd mi sata mı?

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
250
Aşşağıdaki ssd lerden hangisi daha mantıklı neredeyse aynı fiyatlar ya da alabilceğim daha iyi bir ssd varmıdır önerilere açığım

M2 olan PCI Express 3.0 desteklediği için okuma ve yazma hızları çok daha yüksek (2400MB-1450MB).
2.5 olan ise SATA 3.0 destekliyor, okuma ve yazma hızları daha düşük (560MB-530MB).
Anakartınızda M2 giriş varsa ve fiyatlar yakınsa M2 olanı tercih etmek daha doğru olur.

M2ssd öneririm
Ve Aralarında 20 TL fark var sadece, bu farkada değer yani.
Anakartım b450 m s2h kasa corsair spec delta ısınır diyorlar m2 ssd ye ekran kartının yanında oldupu için ve performansı düşebilir diyorlar çıkarmı herhangi bir sıkıntı

Anakartım b450 m s2h kasa corsair spec delta ısınır diyorlar m2 ssd ye ekran kartının yanında oldupu için ve performansı düşebilir diyorlar çıkarmı herhangi bir sıkıntı
Spec-Delta diğer önü kapalı olan kasalara göre çok daha az ısınır ama önü full meshlere göre daha çok ısınır ortalama bi kasa diyebiliriz

Spec-Delta diğer önü kapalı olan kasalara göre çok daha az ısınır ama önü full meshlere göre daha çok ısınır ortalama bi kasa diyebiliriz
Benim için önemli olsan ssd nin ısınmaması çünkü diğer bileşenlerde hiç bir sıkıntı yok ısınma konusunda ssd ısınırmı diye sordum ben

Benim için önemli olsan ssd nin ısınmaması çünkü diğer bileşenlerde hiç bir sıkıntı yok ısınma konusunda ssd ısınırmı diye sordum ben
Benimde ekran kartımın altında fakat ısınmıyor ama benim ssd'min üzerinde kaplama var diye biliyorum
Başka m2 takıcak yeriniz yok ki takın gitsin

Anakart modelinide özellikle yazdım m2 slotu ekran kartının hemen üstünde ve ısınırsa ssd yavaşlar dediler sıkıntı olur dediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimde ekran kartımın altında fakat ısınmıyor ama benim ssd'min üzerinde kaplama var diye biliyorum
Başka m2 takıcak yeriniz yok ki takın gitsin
Tek slot var oda ekran kartının üzerinde be attığım m2 de soğutucu vs yok ama hiç bir sıkıntı çıkarmıcaktır sanırım alıcam büyük ihtimal

Anakart modelinide özellikle yazdım m2 slotu ekran kartının hemen üstünde ve ısınırsa ssd yavaşlar dediler sıkıntı olur dediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek slot var oda ekran kartının üzerinde be attığım m2 de soğutucu vs yok ama hiç bir sıkıntı çıkarmıcaktır sanırım alıcam büyük ihtimal
Alın alın sorun olmaz zaten şuan kullandığınız sata ssd'de sorunlu, siz sorun yaşadınız mı hiç ?

Alın alın sorun olmaz zaten şuan kullandığınız sata ssd'de sorunlu, siz sorun yaşadınız mı hiç ?
Evet windows ikide bir kitleniyor tepki vermiyor tek çözüm kasadaki reset tuşuna basmak oluyor diğer türlü donma kasma yok ama gram tepki vermiyor tepkisiz kalıyor sırf bu yüzden değiştireceğim işte ssd yi mevcut olanıda depolama yapıcam oyunlarda hiç bi problem olmuyor oyunlar yükler oynarım ocz ye de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,291
Üyeler
190,723
Son üye
segs35
Geri