XBOX Series S alınır mı?

Alınır gibi. Ama ben olsam iyi bir PCm varsa almazdım. Yoksa 1 5400 e PC alırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her türlü PC almak daha mantıklı gibi.

Bende ps4 kullanıcısıyım ps4ü bırakmak çok zor olur ama yeni nesil istiyorsan al

Alınır gibi. Ama ben olsam iyi bir PCm varsa almazdım. Yoksa 1 5400 e PC alırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her türlü PC almak daha mantıklı gibi.
PC ayrı konsol ayrı reis. Telefon alıcak adama tablet al demezsin. Ben daha beklicem PC toplamak için. PS4 Pro'yu kaça satarım ve satıp series s alırsam mantıksız mı olur?

Series S kaç FPS veriyor bilmiyorum ama, 4K 60FPS veiyorsa alınır kesinlikle. 1080P 60 FPS alıyorsa da alınır. Kısaca bilgisayarın varsa alınmaz yoksa alınır oyun makinesi olarak.

Alınabilir iyi bir PC varsa alınır ama yoksa PC almak daha mantıklı.

Series S kaç FPS veriyor bilmiyorum ama, 4K 60FPS veiyorsa alınır kesinlikle. 1080P 60 FPS alıyorsa da alınır. Kısaca bilgisayarın varsa alınmaz yoksa alınır oyun makinesi olarak.
1080P 120FPS veriyordu galiba X'le karıştırmadıysam.

PS4 varken almazdım şahsen, ki ps5 özel oyunları ps4'e de gelecek bu nedenle ps4 + pc yapardım ki çok güzel olur. Xbox'ın özel oyunu yok düzgün o nedenle beğenmiyorum.

1080p veriyor diye biliyorum ama 512gb yetersiz kalır

PS4 varken almazdım şahsen, ki ps5 özel oyunları ps4'e de gelecek bu nedenle ps4 + PC yapardım ki çok güzel olur. Xbox'ın özel oyunu yok düzgün o nedenle beğenmiyorum.
PS4'ü satmayım o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,193,579
Üyeler
189,461
Son üye
Jungres
Geri